Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαTην πιο άμεση πληρωμή των πρακτόρων επιχειρούν τα Forte Hotels

Tην πιο άμεση πληρωμή των πρακτόρων επιχειρούν τα Forte Hotels

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΤΜ ’99. Στον πιο αγαπημένο συνεργάτη των πρακτόρων σκοπεύει να αναδειχθεί η ξενοδοχειακή εταιρία Forte Hotels. Από την 1η Ιουνίου καθιερώνει ένα νέο κεντρικό σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης των […]

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΤΜ ’99. Στον πιο αγαπημένο συνεργάτη των πρακτόρων σκοπεύει να αναδειχθεί η ξενοδοχειακή εταιρία Forte<.> Hotels.
Από την 1η Ιουνίου καθιερώνει ένα νέο κεντρικό σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης των προμηθειών των τουριστικών πρακτόρων (CTAC – Central Travel Agents Commission). Tο σύστημα αυτό θα ελέγχει αυτόματα τις υποχρεώσεις προς τους τουριστικούς πράκτορες όλων των ξενοδοχείων Forte σε όλον τον κόσμο και σε κάθε αναχώρηση θα εκδίδεται επιταγή προς τον πράκτορα εντός 15 ημερών.
Το CTAC υπολογίζει με ακρίβεια τις προμήθειες για το δωμάτιο, τα συνέδρια και τα incentives καθώς και για τα τρόφιμα και ποτά.
Η εταιρία Forte έχει στην δικαιοδοσία της και τα ξενοδοχεία Post House, Heritage, Le Meridien και London Signature Hotels.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024