Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΤο 5* Sani Dunes ανοίγει τις πύλες του στις 30 Ιουνίου
Ξενοδοχεία

Το 5* Sani Dunes ανοίγει τις πύλες του στις 30 Ιουνίου

Το Sani Dunes κτίστηκε σε παραθαλάσσια έκταση 41 στρεμμάτων και έχει δυναμικότητα 136 δωματίων και σουιτών. Το συνολικό ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 25 εκατ. ευρώ, χωρίς την αξία της γης.

Στις 30 Ιουνίου ανοίγει τις πύλες του το νέο 5άστερο ξενοδοχείο Sani Dunes του Sani Resort. Το Sani Dunes κτίστηκε σε παραθαλάσσια έκταση 41 στρεμμάτων και έχει δυναμικότητα 136 δωματίων και σουιτών, τρία εστιατόρια, τη μεγαλύτερη ανοιχτή πισίνα στην Ελλάδα και το D Spa. Σύμφωνα με την εταιρεία, η υλοποίηση αντίστοιχου μεγέθους και ποιότητας έργου, σε διάστημα μόλις 8 μηνών, αποτελεί μοναδικό επίτευγμα για τα ελληνικά δεδομένα. Το συνολικό ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 25 εκατ. ευρώ, χωρίς την αξία της γης.

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική προσέγγιση και το interior design της Nimand Architects παρουσιάζει ένα αποτέλεσμα λιτό, με απλά γεωμετρικά σχήματα και όγκους, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αλλά και αρμονικό σύνολο. Η χρωματική παλέτα του Sani Dunes και τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, εναρμονίζονται πλήρως με τη φύση του Sani Resort.

Η γαστρονομική σκηνή των 24 εστιατορίων του Sani Resort συμπληρώνεται με το μείγμα των τριών νέων εστιατορίων του Sani Dunes. Το εστιατόριο Fresco – Cucina totale, με τον βραβευμένο chef Έκτορα Μποτρίνι, το Dunes – fine dinning με chef τον Νίκο Παπαστεργίου και το Beach House με κουζίνα και design εμπνευσμένα από τα beach bars της Pampelonne του Saint Tropez.

Τα μουσικά ακούσματα του Sani Dunes σχεδιάστηκαν από τους Djs MAGA, resident Dj του Blue Marlin, Ibiza και Timothy Knight, resident Dj του Giorgio Armani  – Armani Prive, Dubai.

Eκτός Sani Resort, σε συνεργασία με τη Volvo Car Ηellas, το Sani Dunes δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τις αυθεντικές εμπειρίες της Κασσάνδρας. Πέντε Volvo S90 θα προσφέρουν δωρεάν ιδιωτικές περιηγήσεις με οδηγό για όλους τους ενοίκους του Sani Dunes.

16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024