Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο Amanzoe γιορτάζει την πρώτη του δεκαετία στην Πελλοπόννησο
Ξενοδοχεία

Το Amanzoe γιορτάζει την πρώτη του δεκαετία στην Πελλοπόννησο

Δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας, προσελκύοντας τουρισμό υψηλών προδιαγραφών από τον
παγκόσμιο χάρτη.

Δέκα χρόνια από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του γιορτάζει φέτος το Amanzoe στην Πελοπόννησο, ένα resort που συνδυάζει όλα τα στοιχεία πολυτελούς φιλοξενίας σε κορυφαίο επίπεδο.

Σχεδιασμένο σαν μια σύγχρονη Ακρόπολη, από τον διάσημο αρχιτέκτονα Ed Tuttle, το Amanzoe αποτέλεσε το όχημα εισόδου της ξενοδοχειακής αλυσίδας Aman στην ελληνική αγορά. Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πύλες του θέλησε να παρέχει στους φιλοξενούμενούς του έναν συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, σε μια τοποθεσία που συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του ελληνικού τοπίου, όπως η συναρπαστική θέα σε καταπράσινα δάση, η πρόσβαση σε ειδυλλιακή παραλία, η ηρεμία και η απόλυτη ιδιωτικότητα.

Η κατασκευή του πολυτελούς resort ξεκίνησε στις αρχές του 2010 και διήρκησε 2 χρόνια. Έτσι, από την 1η Αυγούστου του 2012 που άνοιξε τις πύλες του, ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός προσελκύει επισκέπτες από όλον τον κόσμο, έχοντας υποδεχτεί μέχρι σήμερα χιλιάδες πελάτες, κυρίως από την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική. Κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί σε αυτό βασιλιάδες, αρχηγοί κρατών, σημαντικές προσωπικότητες και celebrities, οι οποίοι επιλέγουν το Amanzoe λόγω της απόλυτης διακριτικότητας και ηρεμίας που προσφέρει.

Σήμερα, το Amanzoe απασχολεί 300 εργαζόμενους και διαθέτει πάνω από 150  εξωτερικούς συνεργάτες και τοπικούς προμηθευτές.

Σε μία έκταση άνω των 940.000 τ.μ. και δομημένη επιφάνεια μόλις 31.000 τ.μ., το Amanzoe απαρτίζεται από 38 pavillions, 4 beach cabanas, το Amanzoe Beach Club, καθώς και 12 Amanzoe Villas, ενώ αρκετές ακόμη βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης.

Το 2018, το Amanzoe πέρασε στο χαρτοφυλάκιο της Grivalia Hospitality, με την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου 85%, ενώ η διαχείρισή του γίνεται από την αλυσίδα Aman. Η Grivalia Hospitality αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους επενδυτές στην Ελλάδα στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας. Σήμερα, η Grivalia Hospitality διαθέτει πάνω από 95% του Amanzoe, με το υπόλοιπο ποσοστό να ανήκει στην DCP.

Αναφορικά με την δεκαετή επιτυχημένη πορεία του Amanzoe, ο κ. Γιώργος Χρυσικός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Grivalia Hospitality δήλωσε: “Το Amanzoe γιορτάζει την πρώτη δεκαετία του και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτό το μοναδικό έργο ανήκει στην οικογένεια της Grivalia Hospitality, καθώς αποτελεί ορόσημο για τον πολυτελή τουρισμό τόσο για την Ελλάδα, όσο και για ολόκληρο τον κόσμο. Ευχόμαστε η επόμενη δεκαετία του να είναι ακόμα πιο συναρπαστική από την πρώτη και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς και σημαντικό πόλο έλξης στον παγκόσμιο χάρτη πολυτελούς φιλοξενίας.”.

Αντίστοιχα, ο κ. Ernst Ludick, Γενικός Διευθυντής του Amanzoe, δήλωσε “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε αυτήν την επέτειο-ορόσημο για το Amanzoe και που έχουμε τη μεγάλη τιμή να καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας για περισσότερα από 10 χρόνια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλο το προσωπικό αλλά και την τοπική κοινωνία που έχουν συμβάλει στην επιτυχημένη πορεία των τελευταίων 10 ετών. Στην Aman συνηθίζουμε να λέμε ότι οι φιλοξενούμενοί μας καταφτάνουν ως επισκέπτες και φεύγουν ως φίλοι. Έτσι, ευχόμαστε να δημιουργήσουμε πολλές ακόμη δυνατές φιλίες τα επόμενα χρόνια”.

Σε μια μοναδική τοποθεσία, όπου ο ουρανός συναντά το απέραντο της θάλασσας και η φύση γίνεται ένα με την αρχαία κληρονομιά, το Amanzoe είναι ο απόλυτος προορισμός για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, αποτελώντας λαμπρό παράδειγμα στον τομέα της υπερπολυτελούς φιλοξενίας στην χώρα μας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024