Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο ‘Salonica Restaurant’ του Makedonia Palace μοναδικό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη με Χρυσό Σκούφο
Γαστρονομία

Το ‘Salonica Restaurant’ του Makedonia Palace μοναδικό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη με Χρυσό Σκούφο

Το 'Salonica Restaurant' υπό τον σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου, υποδέχεται το βραβείο Χρυσού Σκούφου για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Κατά την τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων 2021 που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου από το Αθηνόραμα, συνολικά 23 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα βραβεύτηκαν με Χρυσό Σκούφο. Η εστιατορική “άνθηση” σε σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς, όπως η Θεσσαλονίκη, πιστοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά καθιστώντας το Salonica Restaurant του Makedonia Palace, ως το μοναδικό εστιατόριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης που αποκτά Χρυσό Σκούφο.

Στo “Salonica Restaurant” έχει τα “ηνία” της κουζίνας ο πολυβραβευμένος σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου και δημιουργεί μια ελληνική κουζίνα με το προσωπικό του αποτύπωμα. Το εστιατόριο προτείνει γεύσεις και μια κουζίνα που έχει στην “καρδιά” της προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από ολόκληρη την Ελλάδα και ειδικά την περιοχή της Μακεδονίας. Η σάλα του εστιατορίου με την ανοικτή κουζίνα χαρίζει πανοραμική θέα στο Θερμαϊκό και τον Όλυμπο από τις μεγάλες τζαμαρίες, ενώ τα καλοκαίρια η “δράση” μεταφέρεται στο Salonica Garden.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023