Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο αναγνωρισμένο Ramada hotel brand έρχεται στην Αλεξανδρούπολη με την έναρξη του Ramada Plaza Thraki
Ξενοδοχεία

Το αναγνωρισμένο Ramada hotel brand έρχεται στην Αλεξανδρούπολη με την έναρξη του Ramada Plaza Thraki

Προγραμματισμένο για να ανοίξει στις 30 Ιουνίου 2017, το 149 δωματίων ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδιωτική παραλία, μόλις 4 χλμ. ανατολικά από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης και διαθέτει μεγάλες συνεδριακές υποδομές που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2.300 άτομα.

Η εταιρεία Θράκη Παλλάς ΑΕ, ιδιοκτησίας οικογένειας Παλακίδη, ανακοίνωσε ότι το πρώην Thraki Palace Thalasso Spa Hotel & Conference Centre, που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, έχει ξεκινήσει διαδικασία εκτεταμένης ανακαίνισης, έτσι ώστε να μετατραπεί στο νεότερο ξενοδοχείο Ramada στην Ελλάδα. Το Ramada είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ξενοδοχειακά brands στον κόσμο, με 850 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 60 χώρες.

Προγραμματισμένο για να ανοίξει στις 30 Ιουνίου 2017, το 149 δωματίων ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδιωτική παραλία, μόλις 4 χλμ. ανατολικά από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης και διαθέτει μεγάλες συνεδριακές υποδομές που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2.300 άτομα. Μέσω της εκτεταμένης ανακαίνισης, το ξενοδοχείο θα προσφέρει αναβαθμισμένες υποδομές, όπως δωμάτια και σουίτες με flat TV και αναβαθμισμένες κρεβάτια, μοντέρνα έπιπλα και εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Άλλα χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνουν το νέο Thalasso & Spa, ένα χώρο 2.400 τ.μ. που προσφέρει στους επισκέπτες μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας, καθώς και ένα σύγχρονο γυμναστήριο.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που εντασσόμαστε την οικογένεια Ramada και ανυπομονούμε να παρέχουμε στους επισκέπτες της Αλεξανδρούπολης την υψηλής ποιότητας διαμονή και υπηρεσίες για τις οποίες είναι γνωστή η αλυσίδα”, δήλωσε ο κ. Απόστολος Παλακίδης, αντιπρόεδρος της Θράκη Παλλάς ΑΕ.

“Στο Wyndham Hotel Group επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες το σωστό μέρος για διαμονή, ανεξάρτητα με τον προορισμό που επιλέγουν”, δήλωσε ο Edwin Broers, αντιπρόεδρος της Wyndham Hotel Group για Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. “Έχουμε φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης για την Ελλάδα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε το νέο Ramada Plaza Thraki στην αυξανόμενη οικογένεια ξενοδοχείων μας στη χώρα”.

Το Ramada Plaza Thraki θα συμμετάσχει στο Wyndham Rewards, το πρόγραμμα πιστότητας από το Wyndham Hotel Group, το οποίο προσφέρει στα μέλη του μια γενναιόδωρη δομή συλλογής πόντων, με δυνατότητα δωρεάν εξαργύρωσης – το πρώτο του είδους για ένα μεγάλο πρόγραμμα ανταμοιβών ξενοδοχείων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023