Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Anazoe Spa της Costa Navarino έλαβε τρία βραβεία στα The SPA Traveller Awards 2015
Spa

Το Anazoe Spa της Costa Navarino έλαβε τρία βραβεία στα The SPA Traveller Awards 2015

Το Anazoe Spa είχε λάβει επίσης δύο βραβεία στην περυσινή διοργάνωση στις κατηγορίες Best International Family-Friendly Spa Hotel/Resort και Best International New/Refurbished Spa, ενώ είχε διακριθεί σε δύο κατηγορίες και το 2013.

Το Anazoe Spa της Costa Navarino, κορυφαίου αειφόρου προορισμού της Μεσσηνίας, έλαβε την πιο υψηλή διάκριση σε τρεις κατηγορίες στα φετινά SPA Traveller Awards, και συγκεκριμένα στις κατηγορίες, Best European Spa to Recharge, Best Wellness Spa: Europe και Best for Golf and Spa Europe.
 
Τα SPA Traveller Awards βραβεύουν τους κορυφαίους προορισμούς spa και wellness σε όλο τον κόσμο, όπως αυτοί ψηφίζονται από τους αναγνώστες του περιοδικού The SPA Traveller διεθνώς. Τα συγκεκριμένα βραβεία θεωρούνται ορόσημο αριστείας στον χώρο των spa.

Το Anazoe Spa είχε λάβει επίσης δύο βραβεία στην περυσινή διοργάνωση στις κατηγορίες Best International Family-Friendly Spa Hotel/Resort και Best International New/Refurbished Spa, ενώ είχε διακριθεί σε δύο κατηγορίες και το 2013.

Η διευθύντρια του Anazoe Spa, κα Δώρα Κορομηλά δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα τρία βραβεία που λάβαμε στα φετινά SPA Traveller Awards, γεγονός που αποτελεί διεθνή αναγνώρισή μας ως ένα από τα κορυφαία spa στον κόσμο. Επιδιώκουμε διαρκώς να παρέχουμε απαράμιλλες υπηρεσίες για τους πελάτες μας, σε συνδυασμό με μοναδικές εμπειρίες ευεξίας και παραδοσιακές signature θεραπείες”.
 
Το Anazoe Spa προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες που βασίζονται σε αρχαίες τοπικές πρακτικές υγείας και ομορφιάς. Η ονομασία Anazoe προκύπτει από την ελληνική λέξη για την αναζωογόνηση και αποτυπώνει πλήρως τον κύριο στόχο του spa, που δεν είναι άλλος από την πλήρη αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος, σύμφωνα με την αρχαία ρήση “νους υγιής εν σώματι υγιεί”. Οι μοναδικές oleotherapy signature θεραπείες που προσφέρει το spa βασίζονται σε τοπικές πρακτικές χιλιάδων χρόνων που βρέθηκαν χαραγμένες σε επιγραφές στο Παλάτι του Νέστορα και συνδυάζονται με τη χρήση των εξαιρετικών φυσικών συστατικών που προσφέρει η περιοχή και τις τεχνικές φυσιοθεραπείας του Ιπποκράτη, ‘πατέρα’ της σύγχρονης ιατρικής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024
06/06/2024