Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Athenaeum InterContinental Athens ανακαινίζεται
Ξενοδοχεία

Το Athenaeum InterContinental Athens ανακαινίζεται

Το ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens ανακαινίζει δωμάτια, lobby, μπαρ και συνεδριακό χώρο.

Επτά ανακαινισμένοι όροφοι και δύο Club InterContinental όροφοι σε ύγχρονο διακοσμητικό ύφος

Superior δωμάτιο.

Τα ευρύχωρα δωμάτια, με τα 35 τ.μ., τους φωτεινούς χώρους, με θέα στην πόλη ή στον Παρθενώνα, ανανεώθηκαν σύμφωνα με το 5στερο προφίλ του ξενοδοχείου. Τα Superior και Deluxe δωμάτια του Athenaeum InterContinental Athens εκσυγχρονίστηκαν σε επίπλωση και διακοσμητική γραμμή, ντύθηκαν σε γήινους τόνους σε καλύμματα, λευκά είδη και χαλιά, επενδύθηκαν στους τοίχους με δερμάτινη ταπετσαρία και διακοσμήθηκαν με αντίγραφα αυθεντικών έργων τέχνης διακεκριμένων καλλιτεχνών, σύμφωνα με την artistic κατεύθυνση του ξενοδοχείου. Το αποτέλεσμα της ανακαίνισης των δωματίων του ξενοδοχείου ανταμείβει τον επισκέπτη με έναν χώρο φιλοξενίας άνετο, πολυτελή σε μπάνια και παροχές, σύγχρονο σε εξοπλισμό και αισθητική.

Ανανέωση και στο lobby

Αίθριο.

Το lobby, με τους all day χώρους εστίασης και χαλάρωσης φωτίζεται σε τέσσερα διαφορετικά σημεία δίνοντας έμφαση σε διαφορετικές γωνιές για κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας. Στην είσοδο το γνώριμο γλυπτό του Γεωργίου Λάππα δείχνει τον δρόμο για το εσωτερικό.

Το all-day Artlounge


Το Artlounge υποδέχεται από τις 9 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Ένα μπαρ με μεγάλα stools δεσπόζει στο βάθος του χώρου και τον οριοθετεί. Στην απέναντι πλευρά του έχει στηθεί ένα ακόμη πρωτότυπο έργο τέχνης, το “Micado” του Kώστα Τσόκλη. Το σκηνικό συμπληρώνουν οι μεγάλοι cozy καναπέδες και οι ευρύχωρες πολυθρόνες, που καλωσορίζουν τον επισκέπτη, με ποικιλία καφέ και ροφημάτων. Δίπλα στο μπαρ, στον εξωτερικό χώρο, ένα οργανωμένο exterior artlounge περιμένει τους επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν ανενόχλητοι τις επιλογές τους.

Artbistrot για γεύματα και σνακ


Περιμετρικά του ανοιχτού χώρου που βρίσκεται πάνω από το Ballroom και σχηματίζει ένα νοητό Π, έχει οργανωθεί ένας χώρος του ξενοδοχείου για γεύματα και σνακ, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 τα μεσάνυχτα. Το Artbistrot, με κατάλογο γεύσεων από τη μεσογειακή και διεθνή κουζίνα, για γεύματα ιδιωτικής και επαγγελματικής φύσης, μεσημέρι και βράδυ. Artistic στοιχείο του, το εντυπωσιακό γλυπτό “Η γέννεση της Αφροδίτης” της Μαρίνας Καρέλλα, ορατό από κάθε γωνιά του.

Το Tobar – Χώρος Τέχνης
Από τις 6 το απόγευμα και έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, το Tobar ζωντανεύει τις βραδινές επιλογές σε ένα μπαρ -χώρο τέχνης. Το Tobar, διαμορφωμένο στον ανοιχτό πλέον χώρο του lobby, με εσωτερικό σχεδιασμό σε γραμμές και επίπλωση με την υπογραφή του Pierre Yves Rochon και πίνακα–τοιχογραφία του διακεκριμένου εικαστικού – ζωγράφου Στέλιου Φαϊτάκη. Συμπληρώνοντας τον κύκλο της ανανέωσης του lobby, τα τέσσερα γλυπτά “Δακτυλίδια της Zωής” της Αφροδίτης Λίτη που απεικονίζουν τις τέσσερις εποχές, ήρθαν στο προσκήνιο υπογραμμίζοντας την επιλογή τέχνης του ξενοδοχείου, ξεκινώντας από το lobby και ανεβαίνοντας στα δωμάτια.

Η αίθουσα εκδηλώσεων “Αφροδίτη”


Η εμπνευσμένη ανανέωση του lobby με σκοπό τη δημιουργία ξεχωριστών θεματικών σε έναν ενιαίο ευρύτερο χώρο με κοινό παρονομαστή την τέχνη, δημιούργησε έναν μοναδικό χώρο εκδηλώσεων με ατού τον φυσικό φωτισμό και τη φιλοξενία έως και 500 ατόμων. Ο χώρος εκδηλώσεων “Αφροδίτη”, μπορεί να διαχωριστεί σε 5 μικρότερους χώρους ή μπορεί και να μείνει ανοιχτός, με μοναδικό διαχωρισμό της εμβληματικές, βιομηχανικού ύφους κολώνες που προσδίδουν μεγαλοπρέπεια στον ενιαίο χώρο. Στην “Αφροδίτη” μπορούν να πραγματοποιηθούν πλήθος εκδηλώσεων, περνώντας ακόμη και σε διαφορετικές φάσεις της ίδιας εκδήλωσης (πρωινό, συνέδριο, breaks, εκδήλωση, lunch, κ.ό.κ.), χωρίς οι συμμετέχοντες να αλλάξουν χώρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024