Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Athens Ledra βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 13 Ιουλίου
Ξενοδοχεία

Το Athens Ledra βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 13 Ιουλίου

Στις 13 Ιουλίου βγαίνει σε πλειστηριασμό το ξενοδοχείο Athens Ledra ανακοίνωσε την Παρασκευή 17 Ιουνίου το Υπουργείο Εργασίας, μετά από τριμερή συνάντηση μεταξύ του γενικού γραμματέα του, εκπροσώπου της εργοδοσίας και των εργαζομένων του ξενοδοχείου, που παραμένει κλειστό από την 1η Ιουνίου.

Στις 13 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός για το εμβληματικό ξενοδοχείο Athens Ledra, σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε τριμερής συνάντηση μεταξύ του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, κ. Ανδρέα Νεφελούδη, των εργαζομένων και εκπροσώπων του ξενοδοχείου για την εξέταση των εξελίξεων που αφορούν την ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων.

Το υπουργείο επισημαίνει, σε ανακοίνωσή του, ότι κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία των συμφερόντων των εργαζομένων (πληρωμή δεδουλευμένων, αποζημιώσεων, προστασία θέσεων εργασίας), και έχει, ήδη, ενεργοποιήσει όλες τις διαδικασίες για την καταβολή του επιδόματος επίσχεσης. Ακόμη, εξετάζει την επίσπευση όλων των διαδικασιών για την οικονομική ανακούφιση των εργαζομένων και μιλά για και κάνει λόγο για απαράδεκτη στάση των ιδιοκτητών της εταιρείας, που αρνείται να πληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους εργαζόμενους. “Τονίζουμε για μια ακόμη φορά πως το υπουργείο και οι εργαζόμενοι από το ίδιο μετερίζι θα αντιμετωπίσουν τη συγκεκριμένη αναλγησία της ιδιοκτήτριας εταιρείας” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι επί πέντε μήνες και κατά τη γενική συνέλευσή τους, ελήφθη η απόφαση να μεταβούν μέλη του προεδρείου τους στην Κύπρο, για να συναντηθούν με τον πρώην ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, κ. Ευθύβουλο Παρασκευαΐδη.

Επίσης, θα ζητηθεί η συνδρομή του ΠΑΜΕ για την οργάνωση μεγάλης συγκέντρωσης μπροστά από το ξενοδοχείο, ενώ για την Τρίτη 22 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στην οδό Διονυσίου Αεροπαγίτου και πορεία έως την Ακρόπολη, με ταυτόχρονη ενημέρωση των πολιτών και των τουριστών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024