Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο δίκτυο Guest Inn ανανεώνεται
Διακοπές σε αγροτουριστικά καταλύματα

Το δίκτυο Guest Inn ανανεώνεται

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα του δικτύου Guest Inn προσκαλεί τους ταξιδιώτες που αναζητούν διακοπές σε αγροτουριστικά καταλύματα σε μια ενδιαφέρουσα πλοήγηση. Η επιλογή του καταλύματος γίνεται εύκολη και γρήγορη, αξιοποιώντας την […]

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα του δικτύου Guest Inn προσκαλεί τους ταξιδιώτες που αναζητούν διακοπές σε αγροτουριστικά καταλύματα σε μια<...> ενδιαφέρουσα πλοήγηση. Η επιλογή του καταλύματος γίνεται εύκολη και γρήγορη, αξιοποιώντας την αναζήτηση με χάρτη, η οποία παραπέμπει σε περιοχές, τύπους καταλυμάτων και αναλυτικές περιγραφές. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για επιλογή θεματικών διακοπών και για on line ενοικίαση αυτοκινήτου με τις ποιοτικές υπηρεσίες και τις συμφέρουσες τιμές της εταιρίας Budget.

Η επιτυχημένη συνεργασία με την Minoan Lines συνεχίζεται εξασφαλίζοντας στους πελάτες της Guest Inn 20% έκπτωση σε όλα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια εσωτερικού και εξωτερικού. Με ένα απλό κλικ ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να ενημερώνεται για ειδικές προσφορές και εκπτώσεις που συχνά προσφέρουν τα καταλύματα, και φυσικά μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει κράτηση on line με τρία απλά βήματα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ιστοσελίδα του δικτύου Guest Inn, το οποίο είναι από το 2004 μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αγροτουρισμού EuroGites, είναι διαθέσιμη σε τρεις γλώσσες, ελληνικά, γαλλικά και αγγλικά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024