Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο GB Roof Garden του 'Μεγάλη Βρεταννία' ανάμεσα στα 101 καλύτερα hotel restaurants στο κόσμο
Ξενοδοχεία

Το GB Roof Garden του 'Μεγάλη Βρεταννία' ανάμεσα στα 101 καλύτερα hotel restaurants στο κόσμο

Το GB Roof Garden του ξενοδοχείου 'Μεγάλη Βρεταννία' είναι το μοναδικό ελληνικό εστιατόριο της λίστας '101 καλύτερα εστιατόρια ξενοδοχείων παγκοσμίως' στη γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα 'The Daily Meal΄.

Το GB Roof Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία αναδείχθηκε για 2η χρονιά ένα από τα 101 καλύτερα εστιατόρια ξενοδοχείων παγκοσμίως σύμφωνα με άρθρο της γνωστής αμερικανικής ιστοσελίδας “The Daily Meal”. Το εστιατόριο στο 8ο όροφο του ξενοδοχείου έχει γίνει γνωστό σε παγκόσμια κλίμακα όχι μόνο για τη μοναδική του θέα, αλλά και για την εμπειρία μεσογειακών γεύσεων που χαρίζει καθημερινά στους πελάτες του ο chef de cuisine Αστέριος Κουστούδης και η επίλεκτη ομάδα του.

Η λίστα περιλαμβάνει κυρίως εστιατόρια από ξακουστά ξενοδοχεία σε όλο τα κόσμο, όπως για παράδειγμα το εστιατόριο “Epicure” στο ξενοδοχείο Le Bristol στο Παρίσι, το “Terrazza” στο περίφημο Hotel Danieli στη Βενετία, το “Louis XV” στο Hotel de Paris στο Μόντε Κάρλο, το κοσμοπολίτικο “The Bazaar by Joses Andres” στο Λος Άντζελες, το ξακουστό “Caprice” στο Four Seasons Hotel Hong Kong, καθώς και το “TING” στο Shangri La Hotel του Λονδίνου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το GB Roof Garden είναι το μοναδικό ελληνικό εστιατόριο της λίστας.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, του οποίου τη λειτουργική διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ ΑΕ. Η Starwood είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1.162 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 171.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της, όπως οι The Luxury Collection, St. Regis, Sheraton, Westin, Four Points by Sheraton και W, Le Meridien, την πρόσφατη Aloft και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024