Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο Inter-Continental προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα

Το Inter-Continental προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα

Η “καρδιά” του Athenaeum Inter-Continental κτυπά ήδη σε ρυθμούς γιορτινούς και το ξενοδοχείο ετοιμάζεται για άλλη μια χρονιά να υποδεχτεί στους λαμπερά στολισμένους χώρους του, όσους επιθυμούν να περάσουν ξεχωριστά […]

Η "καρδιά" του Athenaeum Inter-Continental<.> κτυπά ήδη σε ρυθμούς γιορτινούς και το ξενοδοχείο ετοιμάζεται<...> για άλλη μια χρονιά να υποδεχτεί στους λαμπερά στολισμένους χώρους του, όσους επιθυμούν να περάσουν ξεχωριστά τις ημέρες των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά.

Το Athenaeum Inter-Continental σκοπεύει να δώσει μια μοναδική νότα στις φετινές γιορτινές μέρες, μέσα από ένα ιδιαίτερο διάκοσμο αλλά και τη διοργάνωση ενός προγράμματος με προτάσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη και διάθεση και μετατρέπουν ακόμα και την πιο απλή έξοδο, σε μια ιδιαίτερη και λαμπερή γιορτή.

Για ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γεύμα, ένα μεγαλοπρεπές δείπνο για το καλωσόρισμα του νέου χρόνου, ένα πλούσιο πρωινό με σαμπάνια μετά το πρωτοχρονιάτικο ξενύχτι, ή ακόμα για ένα οικογενειακό jazz brunch για την πρώτη μέρα του 2001, το Athenaeum Inter-Continental εξασφαλίζει τη μαγεία και την ποιότητα που όλοι αναζητούν στις εξόδους τους αυτές τις μέρες.

Για όσους επιλέξουν να συμμετέχουν σε κάποια από τις εορταστικές εκδηλώσεις, το ξενοδοχείο προσφέρει μια διανυκτέρευση σε ειδική τιμή για την περίοδο από 21 Δεκεμβρίου 2000 έως 7 Ιανουαρίου 2001.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024