Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Mandarin Oriental, Costa Navarino ξεκινά στη Μεσσηνία φέτος το καλοκαίρι
Ξενοδοχεία

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino ξεκινά στη Μεσσηνία φέτος το καλοκαίρι

  • Ormos Beach Club
  • Oliviera Greek restaurant

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino διαθέτει 99 σουίτες και βίλες με ιδιωτικές πισίνες και ευρύχωρες βεράντες, ενώ τα πέντε εστιατόρια και τα μπαρ τιμούν την τοπική κουλτούρα, ενώ παράλληλα προσφέρουν ποικιλία πρωτότυπων γεύσεων από τη διεθνή κουζίνα υπό την επίβλεψη του σεφ Bertrand Valegeas.

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino θα είναι η πρώτη ξενοδοχειακή μονάδα του Ομίλου στην Ελλάδα, η οποία και θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2023. Το ειδυλλιακό πολυτελές θέρετρο βρίσκεται στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο και αποτελεί μέρος του αειφόρου προορισμού Costa Navarino.

Το θέρετρο βρίσκεται σε μια διαμορφωμένη λοφοπλαγιά που καταλήγει σε παραλία με θέα σε ένα από τα πιο παρθένα τοπία στη Μεσόγειο, προσφέρει μια εμπειρία επιστροφής στη φύση με μαγευτική θέα στη γύρω ύπαιθρο, τη θάλασσα και εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα.

Bay View Junior Suite.

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino διαθέτει 99 κομψές, φωτεινές σουίτες και βίλες με ιδιωτικές πισίνες και ευρύχωρες βεράντες. Η διακόσμηση αποτελεί φόρο τιμής στο ελληνικού ντιζάιν του 19ου αιώνα και αντικατοπτρίζει τις γύρω ιστορικές τοποθεσίες, οι οποίες παρέχουν έμπνευση για τα μοτίβα και τα ξυλόγλυπτα. Μια φυσική παλέτα χρωμάτων από τερακότα δημιουργεί ένα χαλαρωτικό και φιλόξενο περιβάλλον με έπιπλα κατά παραγγελία, παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και τεχνολογία ψυχαγωγίας αιχμής. Τα υφάσματα και τα χαλιά στις σουίτες και τις βίλες είναι επίσης εμπνευσμένα από την ύφανση της παραδοσιακών ελληνικών ενδυμασιών.

Το θέρετρο και οι περιβάλλοντες χώροι διαθέτουν περισσότερα από 2.700 μεταφυτευμένα ελαιόδεντρα και πάνω από 500.000 φυτεμένους  ενδημικούς θάμνους, ενώ το συνολικό έργο έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές βιώσιμης ανάπτυξης του κατασκευαστή, σύμφωνα με το ήθος εταιρικής ευθύνης της Mandarin Oriental. Όπως συμβαίνει με όλα τα ξενοδοχεία Mandarin Oriental, στο θέρετρο δε θα χρησιμοποιούνται πλαστικά μιας χρήσης.

Το δημιουργικό, συναρπαστικό και νόστιμο φαγητό είναι βασικό χαρακτηριστικό της εμπειρίας του θερέτρου. Τα πέντε εστιατόρια και τα μπαρ επαναπροσδιορίζουν τις αυθεντικές ελληνικές παραδόσεις, τιμώντας την τοπική κουλτούρα, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπες γεύσεις από τη διεθνή κουζίνα. Οι σεφ του θέρετρου δεσμεύονται να προμηθεύονται εξαιρετικά τοπικά υλικά από τη Μεσσηνία και να προσφέρουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία υπό την επίβλεψη του σεφ Bertrand Valegeas.

Το Spa στο Mandarin Oriental, Costa Navarino προσφέρει θεραπείες ευεξίας και ομορφιάς εμπνευσμένες από τις παραδοσιακές τελετουργίες του Ομίλου από την Άπω Ανατολή και την άφθονη χλωρίδα της Ελλάδας. Εκτός από μια ποικιλία από ιδιωτικές αίθουσες περιποίησης και εμπειρίες με ζεστό νερό, το Spa διαθέτει μια πισίνα 25 μέτρων που ρέει από το εσωτερικό προς τους εξωτερικούς χώρους με θέα στον κόλπο της Μεσσηνίας.

Οι ειδικοί ευεξίας είναι έτοιμοι για εξατομικευμένες εμπειρίες φυσικής κατάστασης, με συμβουλές γιόγκα και διατροφής, προπόνηση τένις και προγράμματα intelligent movement.

Μια μεγάλη ποικιλία από θαλάσσιες εμπειρίες είναι διαθέσιμη από το beach club, το οποίο διαθέτει επίσης μια μεγάλη πισίνα με καταστρώματα χαλάρωσης, λίγα βήματα από την παραλία.

Οι επισκέπτες του Mandarin Oriental θα έχουν επίσης πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων που προσφέρονται στους χώρους του Costa Navarino, όπως τένις, ποδηλασία, πεζοπορία, ιστιοπλοΐα, κόμβο θαλάσσιων σπορ και μια ποικιλία από χώρους εστίασης. Η κοντινή ζωντανή υπαίθρια αγορά, Navarino Agora, θα εμπλουτίσει περαιτέρω την εμπειρία με επιμελημένο λιανικό εμπόριο, χειροποίητο street food, έναν υπαίθριο κινηματογράφο και ένα συναρπαστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα προβάλλει την τοπική κουλτούρα και παραδόσεις.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024