Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαTo πεντάστερο Royal Blue Resort & Spa στην αλυσίδα των Sensimar Hotels
Το ξενοδοχείο άνοιξε πέρυσι στο Πάνορμο Γεροποτάμου (Ρέθυμνο)

To πεντάστερο Royal Blue Resort & Spa στην αλυσίδα των Sensimar Hotels

Με μια νέα συνεργασία υποδέχεται το 5* Royal Blue Resort & Spa τη νέα σεζόν, μπαίνοντας στην αλυσίδα των Sensimar Hotels. Με κεντρικό σύνθημα το “My home at the Sea” […]

Με μια νέα συνεργασία υποδέχεται το 5* Royal Blue Resort & Spa τη νέα σεζόν, μπαίνοντας στην αλυσίδα των Sensimar Hotels. Με κεντρικό<...> σύνθημα το “My home at the Sea” το ξενοδοχείο που άνοιξε τις πύλες του πέρυσι το καλοκαίρι στο Πάνορμο Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο, ετοιμάζεται να υποδεχτεί και τους φετινούς επισκέπτες του, προσφέροντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε ένα περιβάλλον με θέα το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας.

Με το δικό του ιδιωτικό κόλπο χτισμένο στην ακροθαλασσιά, σε απλές και σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές με χαρακτηριστικό στοιχείο το νερό, το Sensimar Royal Blue Resort & Spa αποτελείται από πολλές πισίνες, ρυάκια, χρωματιστούς κήπους και μονοπάτια που εκτείνονται σε όλο το θέρετρο, εκπληρώνοντας τις αισθήσεις με ένα μοναδικό αίσθημα ευημερίας και χαλάρωσης.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν και αυτή τη σεζόν ανέσεις και υπηρεσίες με κύριο πρότυπο την κρητική φιλοξενία, η οποια συνδυάζεται με τις υψηλών προδιαγραφών ποιότητας υπηρεσίες της Sensimar, αλλά και τις σύγχρονες τάσεις δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα γεύσεων, αισθήσεων και αισθητικής, στα εστιατόρια και τα bar του ξενοδοχείου, στο Pure Senses Spa & στο άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο, στις πισίνες και την παραλία, αλλά και στα επιμελώς σχεδιασμένα και κομψά δωμάτια του ξενοδοχείου.

Τα Sensimar Hotels & Resorts αποτελούν τη νέα αλυσίδα ξενοδοχείων της TUI Deutschland GmbH, που ήρθε για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στη θάλασσα, “Sense y Mar”, από όπου και προκύπτει το όνομα Sensimar. Η διάσημη πλέον ποιότητα υπηρεσιών της TUI αποτελεί το στόχο και της Sensimar, καθώς η νέα αυτή αλυσίδα βασίζεται στα 40 χρόνια εμπειρίας της TUI. Το καλοκαίρι του 2009 άνοιξαν τα τρία πρώτα ξενοδοχεία της αλυσίδας στην Κρήτη, τη Ρόδο και την Τουρκία με μότο “My home at the sea”. Αυτή ακριβώς η θέση των ξενοδοχείων μπροστά στη θάλασσα αποτελεί και το βασικότερο κριτήριο για την ένταξη των ξενοδοχείων στην αλυσίδα της TUI, σε συνδυασμό με το μοντέρνο σχεδιασμό και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που μόνο ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων μπορούν να προσφέρουν.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024