Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο πρώτο στην Ευρώπη Dusit Hotels and Resorts στην Αθήνα
Ξενοδοχειακές αλυσίδες

Το πρώτο στην Ευρώπη Dusit Hotels and Resorts στην Αθήνα

Η Dusit Hotels and Resorts ανακοίνωσε τα σχέδια επέκτασής της για το 2023, συμπεριλαμβανομένου του ντεμπούτου της επωνυμίας της σε Ευρώπη και Ιαπωνία και περαιτέρω επέκταση του παγκόσμιου αποτυπώματος της με στρατηγικά ανοίγματα στην Κίνα, την Ινδία, την Κένυα, το Νεπάλ και την Ταϊλάνδη. Το πρώτο ξενοδοχείο στην Ευρώπη που ανοίγει η αλυσίδα είναι στην Αθήνα.

Η παγκόσμια επέκταση της Dusit Hotels and Resorts θα οδηγηθεί από ξενοδοχεία που ανοίγουν στο πλαίσιο συμφωνιών διαχείριση με την πρώτη είσοδο της αλυσίδας στην Ευρώπη με την άφιξη του Dusit Suites Athens, μιας αποκλειστικής boutique ιδιοκτησίας που πρόκειται να ανοίξει στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Το πρώτο boutique ακίνητο με το σήμα Dusit στην Ευρώπη θα διαθέτει 36 υπέροχα δωμάτια, είτε με θέα στη θάλασσα είτε στο βουνό. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από τη χρυσή άμμο της παραλίας του Αστέρα Γλυφάδας και σε βολική πρόσβαση στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση και τη χαλάρωση των επισκεπτών, το ξενοδοχείο προσφέρει εξωτερική πισίνα, σπα, σάουνα και χαμάμ. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι του μπορούν να απολαύσουν γεύματα όλη την ημέρα στο εστιατόριο και μπαρ στον τελευταίο όροφο και πανασιατική κουζίνα στο επώνυμο εστιατόριο TAO.

Στην Ιαπωνία, η Dusit πρόκειται να ανοίξει δύο νέα ξενοδοχεία στην αρχαία πρωτεύουσα του Κιότο, το ASAI Kyoto Shijo και το Dusit Thani Kyoto, το δεύτερο και τρίτο τρίμηνο του 2023, αντίστοιχα. Ένα άλλο ιδιόκτητο ακίνητο, το ASAI Bangkok Sathorn, έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το δεύτερο τρίμηνο.

Το δεύτερο ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης που λειτουργεί υπό το διακριτικό lifestyle brand της Dusit, ASAI Hotels. Ένας άλλος προορισμός όπου η Dusit πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του είναι το Νεπάλ, όπου η εταιρεία θα ανοίξει το Dusit Princess Kathmandu και το Dusit Thani Himalayan Resort Dhulikhel το δεύτερο τρίμηνο.

Φέτος θα σηματοδοτήσει επίσης την επιστροφή των Dusit Hotels and Resorts στην Ινδία και την Κένυα, με το άνοιγμα των Dusit Princess Serviced Suites Kalkata, dusitD2 Fagu, Shimla, και το Dusit Princess Residences Nairobi.

Στην Κίνα, όπου η Dusit λειτουργεί ήδη 11 ξενοδοχεία, πρόκειται να ανοίξουν τρία καταλύματα με γνώμονα την ευεξία, συμπεριλαμβανομένων των Dusit Thani Mogan Mountain, Huzhou, Dusit Devarana Hangzhou και Dusit Princess Suites Hotel Ganzhou.

Στην Ταϊλάνδη, η Dusit θα καλωσορίσει το πρώτο της ακίνητο με την επωνυμία dusitD2 στην Μπανγκόκ, το dusitD2 Samyan Bangkok, και επίσης θα επεκταθεί νοτιότερα με το Dusit Princess Patthalung, ανεβάζοντας τον απολογισμό των οικιακών ακινήτων σε 18.

Η Dusit θα προσθέσει επίσης νέες εμπειρίες στο ήδη καθιερωμένο ξενοδοχείο dusitD2 Khao Yai, ανοίγοντας μια πολυτελή βίλα με θέμα το σαφάρι, το ASILI Village, το δεύτερο τρίμηνο.

Συνολικά, 14 ξενοδοχεία και θέρετρα, που αντιπροσωπεύουν 1.700 κλειδιά, πρόκειται να προστεθούν φέτος στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο της Dusit, με αποτέλεσμα 62 ξενοδοχεία να λειτουργούν σε 17 χώρες παγκοσμίως. Περισσότερα από 60 ακίνητα βρίσκονται στα σκαριά και αναμένεται να ανοίξουν μέσα στα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια.

Στα Dusit Hotels and Resorts, κατανοούμε ότι η ποιότητα είναι το κλειδί για τη βιώσιμη επιτυχία και τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Καθώς τα ταξίδια συνεχίζουν να ανακάμπτουν, παραμένουμε σταθεροί στη δέσμευσή μας για την ποιότητα έναντι της ποσότητας και την παροχή εξαιρετικών εμπειριών στους καλύτερους προορισμούς του κόσμου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε την υπογραφή της ευγενικής φιλοξενίας εμπνευσμένη από την Ταϊλάνδη σε ακόμη περισσότερες βασικές τοποθεσίες φέτος και ανυπομονούμε να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες και τους πελάτες σε όλο το φάσμα της επωνυμίας μας“, δήλωσε ο Gilles Cretallaz, COO, Dusit International.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024