Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Selina Centavrus Pelion ανοίγει επίσημα τις πόρτες του
Ξενοδοχεία

Το Selina Centavrus Pelion ανοίγει επίσημα τις πόρτες του

Το Selina Centavrus Pelion προσφέρει μία ολιστική προσέγγιση στην εμπειρία του ταξιδιού, συνδυάζοντας καταλύματα εξαιρετικού design, προτάσεις ψυχαγωγίας, all-day δραστηριότητες και εκδηλώσεις εντός και εκτός του ξενοδοχείου.

Η Selina, η παγκόσμια κοινότητα εναλλακτικών εμπειριών διαμονής, εγκαινιάζει επίσημα την παρουσία της στην Ελλάδα με το πρώτο της ξενοδοχείο, Selina Centavrus Pelion, στη Μακρινίτσα. Συμπληρώνοντας ήδη τρεις μήνες λειτουργίας, προσκαλεί το κοινό να απολαύσει δωρεάν ένα μοναδικό τριήμερο φεστιβάλ γεμάτο μουσική από την Παρασκευή 6 έως και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στους χώρους του Selina Centavrus Pelion, αλλά και στην Πλατεία Μακρινίτσας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Παρασκευή 06/09/19
21:00 – 01:00 En Lefko 87.7 goes Selina Party
Πάρτυ με τους παραγωγούς του En Lefko 87.7, Σάκη Τσιτομενέα, Γιώργο Μπακαλάκο (aka ΝΤΕΙΒΙΝΤ) και Εύα Μπουντούρη

Σάββατο 07/09/19
20:00 – 01:00 Grand Opening Party
Μαρίνα Σάττι + Fonέs
The Dreamer (after DJ set)
Warm up: Mount Ten

Κυριακή 08/09/19
17:00 Γιορτή στην Πλατεία Μακρινίτσας με ρεμπέτικα από τον Δημήτρη Μυστακίδη

Παράλληλα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ έχουν σχεδιαστεί δραστηριότητες ανοιχτές στο κοινό καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου και σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, όπως εργαστήρια κεραμικής, cooking workshops, μαθήματα pilates, yoga και TRX.

Το Selina Centavrus Pelion προσφέρει μία ολιστική προσέγγιση στην εμπειρία του ταξιδιού, συνδυάζοντας καταλύματα εξαιρετικού design, προτάσεις ψυχαγωγίας, all-day δραστηριότητες και εκδηλώσεις εντός και εκτός του ξενοδοχείου, με στόχο οι επισκέπτες να βιώνουν αυθεντικές εμπειρίες δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις σε κάθε τόπο.   

Συγκεκριμένα, στο Selina Centavrus Pelion ο επισκέπτης, μεταξύ άλλων, θα έχει τη δυνατότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου να απολαύσει μία διαμονή στα μοναδικού design δωμάτια του ξενοδοχείου, να πιει ένα δροσιστικό cocktail στο bar, να απολαύσει ένα μοναδικό γεύμα με τοπικά προϊόντα στο εστιατόριο, να χαλαρώσει κάνοντας yoga με θέα το βουνό, να γνωρίσει τα μυστικά του χωριού μέσα από οργανωμένους περιπάτους στη Μακρινίτσα, να τρέξει στο δάσος, αλλά και να διασκεδάσει χορεύοντας στους ρυθμούς γνωστών DJs και καλλιτεχνών στα πάρτι που θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο ξενοδοχείο.

Η Selina είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα brands φιλοξενίας στον κόσμο, συνδυάζοντας καταλύματα μοναδικής ομορφιάς, που περιλαμβάνουν χώρους εργασίας, ευεξίας, προτάσεις ψυχαγωγίας και τοπικές εμπειρίες για τη νέα γενιά περιπλανώμενων ταξιδιωτών που θέλουν να βιώνουν το ταξίδι συνδυάζοντας την εργασία και την εξερεύνηση νέων προορισμών. Με έμφαση στο design, την τεχνολογία και την κοινωνική ευαισθητοποίηση, η Selina διαθέτει σήμερα πληθώρα καταλυμάτων σε 14 χώρες που περιλαμβάνουν αστικούς, παραλιακούς και ορεινούς προορισμούς. Προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε μια νέα γενιά ταξιδιωτών με παγκόσμιες πολιτιστικές ανησυχίες, οικονομικά συνειδητοποιουμένους και κοινωνικά ευαισθητοποιημένους, που θέλουν να συλλέγουν ταξιδιωτικές εμπειρίες, ενώ συνδυάζουν την εργασία, τη διασκέδαση και τη διεύρυνση των γνώσεών τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024