Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTo SESA Boutique Hotel στο δίκτυο των Small Luxury Hotels of the World
Ξενοδοχεία

To SESA Boutique Hotel στο δίκτυο των Small Luxury Hotels of the World

Το βραβευμένο για το design του ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία Μονολίθι της Πρέβεζας.

Το SESA Boutique Hotel ανακοινώνει την ένταξή του στην παγκοσμίως διάσημη οικογένεια πολυτελών ανεξάρτητων ξενοδοχειακών μονάδων, Small Luxury Hotels of the World.

Tα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και οι υψηλές προδιαγραφές του βραβευμένου για το design του ξενοδοχείου, που δημιουργήθηκε με αποστολή να αναβαθμίσει με μια νότα μοντέρνας πολυτέλειας τον ξενοδοχειακό χάρτη της ευρύτερης περιοχής, ανέδειξαν πρόσφατα το SESA Boutique Hotel, ως το πρώτο ξενοδοχείο στα παράλια της Δυτικής Ελλάδας, το οποίο καταφέρνει να γίνει μέλος του διεθνώς διακεκριμένου -αλλά και εξαιρετικά απαιτητικού ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών- group των SLH.

Στην φημισμένη παραλία του Μονολιθίου στο Κανάλι της Πρέβεζας, εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον, το SESA Boutique Hotel διαθέτει πλέον και τη διαπίστευση των Small Luxury Hotels of the World τόσο για την ιδιαίτερη και φιλική του ατμόσφαιρα, όσο και για τις υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρει στους επισκέπτες του.  
 
Το ξενοδοχείο διαθέτει μοντέρνα αρχιτεκτονική, ιταλικό design, ποιότητα ύπνου με την υπογραφή της CocoMAT, ένα γαστρονομικό εστιατόριο-αναφορά για την ευρύτερη περιοχή και ένα deck πισίνας σε lounge ρυθμούς.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024