Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο The Alex, 5ο μέλος του Ομίλου Santikos Collection ανοίγει στην Καστέλλα στις 20 Ιουνίου
Ξενοδοχεία

Το The Alex, 5ο μέλος του Ομίλου Santikos Collection ανοίγει στην Καστέλλα στις 20 Ιουνίου

Το The Alex διαθέτει 33 δωμάτια και μία σουίτα, ενώ στο ισόγειο οι πελάτες του ξενοδοχείου -και όχι μόνο-, θα απολαμβάνουν το all-day cafe & bistrot 'The Botanist'.

Έπειτα από την πολυετή και επιτυχημένη πορεία των τεσσάρων ξενοδοχειακών μονάδων του, ο Όμιλος Santikos Collection υποδέχεται, για πρώτη φορά στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καστέλλα του Πειραιά, στις 20 Ιουνίου το νέο μέλος του ομίλου, το The Alex.


Το rooftop restaurant & bar “Nest”.

Το The Alex διαθέτει 33 δωμάτια και μία σουίτα, ενώ στο ισόγειο οι πελάτες του ξενοδοχείου -και όχι μόνο-, θα απολαμβάνουν το all-day cafe & bistrot “The Botanist”. Το rooftop restaurant & bar “Nest” αναμένεται να γίνει σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου, λόγω της μοναδικής θέας που προσφέρει τόσο προς το Φαληρικό όρμο και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, όσο και προς την Πάρνηθα και το Σαρωνικό κόλπο. Επιπλέον, η ύπαρξη ιδιωτικού parking συμβάλλει ακόμη στην εύκολη πρόσβαση στους χώρους του ξενοδοχείου.


Το all-day cafe & bistrot “The Botanist”.

Όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνος Σαντίκος, Managing Director της Santikos Collection “το άνοιγμα του The Alex σηματοδοτεί μια νέα σελίδα για τον όμιλο μας, δημιουργώντας μια σειρά ξενοδοχείων για τους σύγχρονους ‘business travelers’ με έμφαση στο τοπικό στοιχείο σε μια ανερχόμενη τουριστικά περιοχή. Ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε την Καστέλλα και το Μικρολίμανο να γίνει ένα σημείο αναφοράς της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, εμπνεόμενοι και από το όραμα του Αριστοτέλη Ωνάση για τη Μόντε Καστέλλα”.

Διευθύντρια του νέου ξενοδοχείου ανέλαβε η κα Μαρία Σουγαράκη, με πολυετή εμπειρία τόσο στον κλάδο της φιλοξενίας όσο και στον όμιλο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024