Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαTripadvisor: Σημαντική διάκριση για το Νana Princess
Ξενοδοχεία

Tripadvisor: Σημαντική διάκριση για το Νana Princess

To πολυτελές resort κατατάσσεται στο 1% των κορυφαίων ξενοδοχείων του κόσμου, κατακτώντας την 6η θέση για την κατηγορία Τοp Hotels και την 7η για την κατηγορία Best Luxury Hotels.

To Νana Princess-Suites, Villas & Spa του ομίλου Καράτζη κατατάσσεται στο 1% των κορυφαίων ξενοδοχείων διεθνώς στα Travelers’ Choice Best of the Best Top Hotels 2023 σύμφωνα με τους χρήστες του Tripadvisor. Μια διάκριση που επισφραγίζει τα υπερσύγχρονα facilities και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει το resort, οδηγώντας το στην κορυφή των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων στην Κρήτη.

Το Νana Princess-Suites, Villas & Spa, το οποίο βρίσκεται στη λίστα του Tripadvisor με τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις κριτικές επισκεπτών από όλο τον κόσμο, κατέκτησε:

  • την 6η θέση στην κατηγορία Top Hotels
  • την 7η θέση στην κατηγορία Best Luxury Hotels

Η συγκεκριμένη αναγνώριση αποτελεί ιδιαίτερη επιβράβευση τόσο για τo Νana Princess-Suites, Villas & Spa και το Nana Golden Beach όσο και για τον όμιλο Καράτζη, καθώς προέρχεται από τις κριτικές των επισκεπτών, οι οποίες αντανακλούν τη μοναδική ταυτότητα των ξενοδοχείων με επίκεντρο την κρητική φιλοξενία. Οι πολυτελείς χώροι διαμονής και οι ξεχωριστές παροχές σε συνδυασμό με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες και τη μαγευτική τοποθεσία στο Ηράκλειο της Κρήτης συνθέτουν έναν προορισμό ασύγκριτης άνεσης, συστήνοντας μια αξεπέραστη εμπειρία διαμονής.

Ο όμιλος Καρἀτζη, παραμένοντας πιστός στη φιλοσοφία του για την παροχή υψηλού επιπέδου, προσωποποιημένων υπηρεσιών φιλοξενίας καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τη συγκεκριμένη διάκριση για το Nana Princess-Suites, Villas & Spa, το οποίο θέτει νέα πρότυπα στον τομέα της πολυτελούς διαμονής διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση των τουριστικών υπηρεσιών  της Κρήτης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023