Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΒράβευση της Best Western International από την ΑΑΑ
“Travel Partner of the Year 2009”

Βράβευση της Best Western International από την ΑΑΑ

Με ένα ακόμα βραβείο, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, επιβραβεύτηκε η επιτυχημένη συνεργασία των ξενοδοχείων Best Western με την ΑΑΑ, την Ένωση Αυτοκινητιστών των ΗΠΑ και τον μεγαλύτερο οργανισμό ταξιδιωτών με […]

Με ένα ακόμα βραβείο, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, επιβραβεύτηκε η επιτυχημένη συνεργασία των ξενοδοχείων Best Western με την ΑΑΑ, την Ένωση<...> Αυτοκινητιστών των ΗΠΑ και τον μεγαλύτερο οργανισμό ταξιδιωτών με 51 εκατ. μέλη. Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση η Best Western απέσπασε τα βραβεία Καλύτερου Συνεργάτη στις Πωλήσεις και στο Marketing.

Αντίστοιχα σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Best Western έχει ήδη βραβευθεί τις δύο προηγούμενες χρονιές ως ο καλύτερος συνεργάτης από τον οργανισμό των Ευρωπαϊκών club, ARC Europe που αριθμεί 35 εκατ. μέλη στην Ευρώπη. Η αναγνώριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει τον ρόλο της Best Western ως πρωταγωνιστή σε θέματα στρατηγικών συνεργασιών, πωλήσεων και marketing.

“Είμαστε ευτυχείς που παρουσιάζουμε την Best Western ως Συνεργάτη της Χρονιάς και ως νικήτρια των βραβείων Πωλήσεων & Marketing” δήλωσε ο Glen MacDonnell, διευθυντής των ταξιδιωτικών υπηρεσιών της AAA, συμπληρώνοντας ότι η “AAA δεσμεύεται προς τα μέλη της να παρέχει υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση πελατών που ξεχωρίζει. Συνεργάτες όπως η Best Western μας δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε συνεπείς ως προς τη δέσμευση αυτή”.

Το γραφείο της Best Western Ελλάδος στηρίζοντας την συγκεκριμένη συνεργασία και με αφορμή την βράβευση αυτή προχώρησε στην δημιουργία ειδικής καμπάνιας που στοχεύει στη προβολή των Best Western Ξενοδοχείων τόσο στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες χώρες ευθύνης του ελληνικού γραφείου στα συνολικά 86 εκατομμύρια μέλη των Clubs αυτών.

Η προβολή θα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα 70 μεμονωμένα club σε ΗΠΑ και Καναδά, καθώς και τα 32 Ευρωπαϊκά club αυτοκινητιστών και θα διαρκέσει μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2010.

Το 2009 οι διανυκτερεύσεις που πραγματοποιήθηκαν από το online σύστημα κρατήσεων της Best Western μέσω των συγκεκριμένων πελατών για την Ελλάδα κάλυψαν το 10% των συνολικών διανυκτερεύσεων, ενώ ήδη το 1ο εξάμηνο του 2010 κινούνται με αυξητική τάση της τάξης του 11%.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024