Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒράβευση των ξενοδοχείων Cactus Beach και Cactus Royal από το Holiday Check
Διάκριση ξενοδοχείου

Βράβευση των ξενοδοχείων Cactus Beach και Cactus Royal από το Holiday Check

Τα ξενοδοχεία Cactus Beach και Cactus Royal είναι κεντρικά χτισμένο σε μια από τις καλύτερες αμμώδη παραλίες της Σταλίδας μεταξύ Αγ. Νικολάου και Ηρακλείου, μόλις 35 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο.

Ανάμεσα σε 400.000 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, τα ξενοδοχεία Cactus Beach και Cactus Royal κατάφεραν και πάλι να είναι στη λίστα με τα 467 κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου που βραβεύτηκαν για την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους για τη σεζόν 2012 στο Βερολίνο της Γερμανίας από το Holiday Check, το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό website.

Τα ξενοδοχεία Cactus Beach και Cactus Royal είναι κεντρικά χτισμένο σε μια από τις καλύτερες αμμώδη παραλίες της Σταλίδας μεταξύ Αγ. Νικολάου και Ηρακλείου, μόλις 35 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο. Χτισμένο με κρητική αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο προσφέρει μια ευρεία επιλογή δωματίων. Η μοναδική τοποθεσία του στην παραλία με θέα την αμμώδη παραλία της Σταλίδας, δίνει την ευκαιρία να απολαύσει κανείς τη θάλασσα και τον ήλιο μόνο μερικά  βήματα μακριά από το δωμάτιό του.

Η περιοχή της Σταλίδας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από τουριστικά καταστήματα, μπαρ, ελληνικές ταβέρνες. Η Χερσόνησος, η πιο γνωστή τουριστική περιοχή του νησιού βρίσκεται μόλις 6 χλμ. από την περιοχή της Σταλίδας.


Ο κ. Νίκος Χαλκιαδάκης, ιδιοκτήτης ξενοδοχείων Cactus με τον κ. Βασίλη Κρασανάκη, διευθυντή ξενοδοχείου Cactus Beach και διευθυντή Πωλήσεων, κατά την παραλαβή του βραβείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024