Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒράβευση των ξενοδοχείων Χανδρή από το TripAdvisor
Ξενοδοχεία

Βράβευση των ξενοδοχείων Χανδρή από το TripAdvisor

Συνέχεια στις βραβεύσεις για τα ξενοδοχεία του Ομίλου Χανδρή αυτή τη φορά από το TripAdvisor. Το The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη τιμήθηκε με το Certificate of Excellence και το Corfu Chandris Hotel & Villas στην Κέρκυρα με το Πιστοποιητικό Διάκρισης αντίστοιχα.

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου Χανδρή, The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη και Corfu Chandris Hotel & Villas στην Κέρκυρα, βραβεύθηκαν από το TripAdvisor για το έτος 2014.

Συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο The Met hotel απονεμήθηκε το βραβείο Certificate of Excellence και το ξενοδοχείο Corfu Chandris hotel & Villas τιμήθηκε με το Πιστοποιητικό Διάκρισης.

Τα βραβεία χαρακτηρίζουν τις επιχειρήσεις που συνεχώς λαμβάνουν κορυφαίες βαθμολογίες από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor.

Το υπερσύγχρονο Τhe Μet Hotel διαθέτει 212 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, 13 αίθουσες συνεδριάσεων, γκουρμέ εστιατόρια, ατμοσφαιρικά μπαρ, spa, εξωτερική πισίνα και άλλες εγκαταστάσεις.


Το Corfu Chandris Hotel & Villas.

Το ξενοδοχείο Corfu Chandris Hotel & Villas βρίσκεται στην περιοχή της Δασιάς, 10 μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης. Με 205 δωμάτια στο κεντρικό κτίριο, 28 bungalows και 36 βίλες, το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόρια με ποικιλία γεύσεων από τη διεθνή και την ελληνική κουζίνα, Grill house, Trattoria, μπαρ, αίθουσα ψυχαγωγίας, 2 πισίνες, γήπεδα τένις, γήπεδο 5×5, καταστήματα, παιδικό club, υπαίθριο κινηματογράφο, πλήρως επανδρωμένο και εξοπλισμένο γυμναστήριο και οργανωμένη παραλία με όλα τα θαλάσσια σπορ. Τέλος, το ξενοδοχείο διαθέτει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, και πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο για 500 άτομα.

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου Χανδρή, έχουν αποσπάσει, επί σειρά ετών, πολλά βραβεία υψηλού κύρους από κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, ως αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών τους για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες.

Στη φωτογραφία,το ξενοδοχείο The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024