Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΒράβευση του Ξενοδοχείου Grand Resort Lagonissi με το σήμα ποιότητας eco – label

Βράβευση του Ξενοδοχείου Grand Resort Lagonissi με το σήμα ποιότητας eco – label

Μια ακόμη διάκριση έλαβε το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi -μέλος της αλυσίδας ξενοδοχείων Helios Hotels & Resorts– για την οικολογική ποιότητα και την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν την […]

Μια ακόμη διάκριση έλαβε το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi -μέλος της αλυσίδας ξενοδοχείων Helios Hotels & Resorts– για την οικολογική ποιότητα<...> και την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, η οποία διαχειρίζεται το σήμα ποιότητας Green Key, αποφάσισε τη βράβευση της ξενοδοχειακής μονάδας για το 2011, μετά από αξιολόγηση σε συγκεκριμένα οικολογικά κριτήρια και απαιτήσεις τα οποία με επιτυχία ακολούθησε και τήρησε το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi.

Με αυτόν τον τρόπο η ξενοδοχειακή μονάδα προβάλει την δέσμευσή της να μεταφέρει το μήνυμα της αγάπης και της προστασίας για τον τόπο μας και να συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία οικολογικής κουλτούρας στην χώρα μας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024