Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΒράβευση ξενοδοχείου Corfu Chandris

Βράβευση ξενοδοχείου Corfu Chandris

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Κέρκυρα η εκδήλωση του Thomson Holidays του μεγαλύτερου Τουριστικού Οργανισμού της Αγγλίας για την απονομή των βραβείων στους συνεργάτες του. Το ξενοδοχείο Corfu Chandris έλαβε το Χρυσό […]

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Κέρκυρα η εκδήλωση του Thomson Holidays του μεγαλύτερου Τουριστικού Οργανισμού της Αγγλίας για την<...> απονομή των βραβείων στους συνεργάτες του.

Το ξενοδοχείο Corfu Chandris<.> έλαβε το Χρυσό Μετάλλιο σαν το καλύτερο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην Κέρκυρα που προβάλλεται στη μπροσούρα της Thomson Summer Sun.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Corfu Chandris κ. Α. Μακρής από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Thomson κ. S. Powell. Ανάλογες τιμητικές διακρίσεις έχουν απονεμηθεί στο ξενοδοχείο τα τελευταία χρόνια και από άλλους μεγάλους Τουριστικούς Οργανισμούς της Αγγλίας όπως Airtour, First Choice, Virgin Holidays.

Το ξενοδοχείο Corfu Chandris είναι Α' κατηγορίας, πρόσφατα ανακαινισμένο και βρίσκεται στην περιοχή της Δασιάς. Διαθέτει 301 δωμάτια, βίλες και bungalows, μπαρ, εστιατόρια, γυμναστήριο, σάουνα, υπαίθριο κινηματογράφο, παιδικό σταθμό ενώ το συνεδριακό του κέντρο παρέχει την δυνατότητα φιλοξενίας συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων για 400 άτομα.

Φωτό: Στη μέση είναι ο Διευθυντής του Corfu Chandris Αλ. Μακρής, δεξιά ο Δ/νων Σύμβουλος της Thomson S. Powel και αριστερά η Lee Ormesher.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024