Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαWorldHotels: Με το «δεξί» στην ελληνική αγορά – Η ένταξη του Makedonia Palace
Ξενοδοχεία

WorldHotels: Με το «δεξί» στην ελληνική αγορά – Η ένταξη του Makedonia Palace

«Το εμβληματικό αυτό ξενοδοχείο είναι το ιδανικό για να εγκαινιάσουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα» δήλωσε ο πρόεδρος της WorldHotels, Ron Pohl.

Με το δεξί μπαίνει στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά η WorldHotels, υπό την κατοχή της οποίας εντάσσεται το ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, Makedonia Palace, το οποίο αναβαθμίζεται στην ανώτατη κατηγορία της WorldHotels Luxury Collection.

Το ξενοδοχείο δεσπόζει από το 1972 στην παραλία της Θεσσαλονίκης προσφέροντας στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία παραμονής. Η μακρά ιστορία του αντικατοπτρίζει την ψυχή της πόλης και η πρόσφατη ανακαίνιση συνδυάζει αρμονικά το αριστοκρατικό στυλ με τον σύγχρονο σχεδιασμό προσαρμοσμένο στις ανάγκες λειτουργίας.

«Το εμβληματικό αυτό ξενοδοχείο είναι το ιδανικό για να εγκαινιάσουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα» δήλωσε ο πρόεδρος της WorldHotels, Ron Pohl. «Η παρουσία μας στην Ελλάδα είναι κομβικής σημασίας για την εταιρεία μας και σημαντικό βήμα στην προσπάθειά μας να  ενδυναμώσουμε την διεθνή παρουσία μας εντάσσοντας σημαντικά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο».

Το Makedonia Palace υποδέχεται τους επισκέπτες του προσφέροντας μοναδικές, πολυτελείς παροχές και ανέσεις με στόχο να βιώσουν την «εμπειρία διαμονής του Makedonia Palace». Ο κατάλογος του εστιατορίου Salonica, που συγκαταλέγεται στα κορυφαία της πόλης, συνδυάζει την υψηλή γαστρονομία με τις γεύσεις της Μεσογειακής Κουζίνας. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης το μεγαλύτερο παραδοσιακό χαμάμ της Ελλάδας, εξωτερική πισίνα με θέα προς την θάλασσα, γυμναστήριο και σάουνα.

Το Makedonia Palace φημίζεται επίσης για την άψογη οργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης και συνεδρίου διαθέτοντας Αίθουσα Χορού 900 τ.μ. και πλήρες Εκθεσιακό Κέντρο 2000τ.μ. Το Εκθεσιακό Κέντρο μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι και 1000 άτομα και να διαιρεθεί σε τέσσερεις ανεξάρτητες αίθουσες.

«Μας κάνει πραγματικά υπερήφανους  η ένταξη, του Makedonia Palace, ενός τόσο αξιόλογου ξενοδοχείου, στην WorldHotels σαν το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη» σημειώνει η Κάρολ Μάρριοττ, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του BWH Hotel Group στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. «Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη τους και προσβλέπουμε σε μία αμοιβαία επιτυχή συνεργασία για τα επόμενα χρόνια».

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι και υπερήφανοι για την συνεργασία μας με την WorldHotels και αποβλέπουμε σε μια επιτυχή συνεργασία» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Makedonia Palace Άλκης Σωτηρίου. «Μαζί μπορούμε να φέρουμε την Θεσσαλονίκη και το Makedonia Palace εκεί που πραγματικά ανήκουν, στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος», πρόσθεσε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024