Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχειακές LG Pro: Centric 4K Smart TVs για σύγχρονο και διαφοροποιημένο επίπεδο υπηρεσιών
Εξοπλισμός

Ξενοδοχειακές LG Pro: Centric 4K Smart TVs για σύγχρονο και διαφοροποιημένο επίπεδο υπηρεσιών

Μέσω της καινοτόμας Infotainment πλατφόρμας Pro:Centric Direct που είναι ειδικά σχεδιασμένη για LG ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, οι επαγγελματίες παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες στους επισκέπτες για τις δραστηριότητες του ξενοδοχείου, αλλά και τις υπηρεσίες του.

Ο κλάδος της φιλοξενίας αλλάζει γρήγορα και έχει γίνει πιο ανταγωνιστικός με την αναδυόμενη τεχνολογία και τις υψηλότερες προσδοκίες των επισκεπτών. Oι επαγγελματίες του κλάδου έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις ξενοδοχειακές τους υπηρεσίες δημιουργώντας μοναδικό περιεχόμενο με την LG Pro:Centric Infotainment πλατφόρμα και τις καινοτόμες smart hotel TVs του
επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG).

Οι UHD 4K UR762H Pro:Centric Smart Hotel τηλεοράσεις της LG διατίθενται σε μοντέλα από 50 έως 75 ίντσες. Η σειρά UR762H με λεπτό πλαίσιο, είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε διακόσμηση, και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης χωρίς διακοπές. Οι απίστευτες ευκολίες που προσφέρουν στους διαχειριστές των ξενοδοχείων, τους λύνουν πραγματικά τα χέρια και παράλληλα αναβαθμίζουν την ποιότητα διαμονής των επισκεπτών.

Μέσω της καινοτόμας Infotainment πλατφόρμας Pro:Centric Direct που είναι ειδικά σχεδιασμένη για LG ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, οι επαγγελματίες παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες στους επισκέπτες για τις δραστηριότητες του ξενοδοχείου, αλλά και τις υπηρεσίες του. Συγκεκριμένα, συνδέοντας το σύστημα Pro:Centric με το PMS (Property Management System) του ξενοδοχείου, μπορούν να ενεργοποιήσουν αυτόματα με το check in την τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο και να εμφανιστεί ένα προσωποποιημένο μήνυμα υποδοχής. Μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιήσουν την δική τους ιστοσελίδα (HTML) ως template, εξασφαλίζοντας πλήρη ομοιογένεια στην
επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας.

Από την άλλη πλευρά, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών και λειτουργιών όπως οι “πληροφορίες λογαριασμού”, με την οποία μπορούν άμεσα και έγκαιρα να παρακολουθούν τις χρεώσεις τους κατά τη διαμονή τους, να κάνουν fast check out μέσω της τηλεόρασης που λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος στο δωμάτιο, εξοικονομώντας χρόνο ενώ με το 1-Click Service, μπορούν να ζητήσουν ένα εύρος υπηρεσιών όπως καθαρισμό ρούχων και δωματίου, αλλά και room service.

Μέσω του Φωνητικού ελέγχου συσκευών IoT, η πλατφόρμα εξασφαλίζει μια απολαυστική διαμονή με τον πλήρη έλεγχο των λειτουργιών του δωματίου όπως η ρύθμιση του φωτισμού, της κουρτίνας και του κλιματιστικού μέσω φωνητικών εντολών . Τέλος, με την κορυφαία υπηρεσία streaming, NETFLIX 3 , που είναι πλέον διαθέσιμη σε LG Smart Hotel τηλεοράσεις με webOS 5.0 και Pro:Centric Direct 4.5, οι επισκέπτες θα βιώσουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας, έχοντας άμεση πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο, μέσα από την προσωπικό τους λογαριασμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023