Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήYdor Hotel & Spa, το νέο 5αστερο ξενοδοχείο της Κέας ανοίγει στις 7 Ιουλίου
Ξενοδοχεία

Ydor Hotel & Spa, το νέο 5αστερο ξενοδοχείο της Κέας ανοίγει στις 7 Ιουλίου

Η επικλινής τοποθέτηση του ξενοδοχείου του επιτρέπει σε όλες τις σουίτες να έχουν αμφιθεατρική θέα στον πανέμορφο όρμο του Βουρκαριού. Ακόμα παρέχει εστιατόριο, bar, εξωτερική κεντρική πισίνα και spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.

To νέο 5αστερο ξενοδοχείο Υdor Hotel & Spa, στη Κέα (Τζια) θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες από τις 7 Ιουλίου. To “αδερφάκι” του Porto Kea Suites είναι προδιαγραφών υπερπολυτελούς ξενοδοχείου και βρίσκεται στην “καρδιά” του Βουρκαριού, σε απόσταση αναπνοής από την παραλία Γιαλισκάρι.

Το κατάλυμα διαθέτει 24 δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων οι εννέα έχουν την δική τους μίνι πισίνα. Κάθε χώρος είναι σχεδιασμένος δίνοντας έμφαση σε ξεχωριστά στοιχεία, με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και συνδυάζοντας στοιχεία τοπικής αρχιτεκτονικής και σύγχρονης αισθητικής.


Η επικλινής τοποθέτησή του, του επιτρέπει σε όλες τις σουίτες να έχουν αμφιθεατρική θέα στον πανέμορφο όρμο του Βουρκαριού. Ακόμα παρέχει εστιατόριο, bar, εξωτερική κεντρική πισίνα και spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.

Η ξεχωριστή τοποθεσία του καταλύματος το καθιστά το ιδανικό μέρος για να απολαύσουν οι επισκέπτες τη θέα στη θάλασσα δοκιμάζοντας cocktails στο ηλιοβασίλεμα και ιδιαίτερες γεύσεις. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου έχει γεύσεις μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας, όπου οι παραδοσιακές ελληνικές συνταγές συνδυάζονται με τοπικά προϊόντα και σπιτικά υλικά. To bar, εκτός από τις κλασικές επιλογές cocktails, θα παρέχει και εμβληματικά cocktail.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024