Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήYdor Hotel & Spa, το νέο 5αστερο ξενοδοχείο της Κέας
Ξενοδοχεία

Ydor Hotel & Spa, το νέο 5αστερο ξενοδοχείο της Κέας

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του Ydor Hotel & Spa περιλαμβάνει το στοιχείο του νερού, με την κεντρική εξωτερική πισίνα, την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα του spa και τις εννιά πισίνες σε δωμάτια και σουίτες να αποτελούν πηγή ευεξίας για τους φιλοξενούμενους.

Τo νέο ξενοδοχείο Υdor Hotel & Spa στη Κέα (Τζια) θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες από τον Ιούνιο του 2021. To νέο “αδερφάκι” του Porto Kea Suites είναι προδιαγραφών υπερπολυτελούς ξενοδοχείου και βρίσκεται σε προνομιακή θέση μέσα στην “καρδιά” του κοινωνικού γίγνεσθαι του Βουρκαριού.

Ως το νεότερο μέλος των Elixos Hotels, το Ydor Hotel & Spa σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες των επισκεπτών και συνδυάζοντας στοιχεία τοπικής αρχιτεκτονικής και σύγχρονης αισθητικής, δημιουργείται ένα “χαρμάνι” πολυτέλειας και ανέσεων.

Η έμπνευση για το όνομα του ξενοδοχείου προήλθε από το κράμα της μυθολογίας του νησιού και ενός από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου: το στοιχείο του νερού. Η Κέα παλιά ονομαζόταν “Υδρούσσα”, από τις άφθονες πηγές νερού που υπήρχαν διάσπαρτες στο νησί. Ο θρύλος λέει ότι οι νύμφες του νερού κατοικούσαν στο καταπράσινο νησί. Οι θεοί ζήλεψαν την απαράμιλλή ομορφιά της Κέας και έστειλαν ένα λιοντάρι να διώξει τις νύμφες με αποτέλεσμα στο νησί να επικρατήσει η ξηρασία. Τότε οι κάτοικοι του τόπου παρακάλεσαν τους θεούς να επαναφέρουν την ομορφιά του νησιού και αυτοί το έκαναν με θέρμη. Αυτή η αναγέννηση του ωραίου αντικατοπτρίζεται στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του Ydor Hotel & Spa με την κεντρική εξωτερική πισίνα, την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα του spa και τις εννιά πισίνες σε δωμάτια και σουίτες να αποτελούν πηγή ευεξίας για τους φιλοξενούμενους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024