Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΥψηλές εκτιμώνται για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο οι πληρότητες των τουρκοκυπριακών ξενοδοχείων

Υψηλές εκτιμώνται για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο οι πληρότητες των τουρκοκυπριακών ξενοδοχείων

Ιδιαίτερα αισιόδοξα και σε πολύ καλύτερα επίπεδα, σε σχέση με πέρσι, εμφανίζονται τα μηνύματα της αγοράς για την τουριστική κίνησητου ψευδοκράτους την φετινή καλοκαιρινή περίοδο, καθώς, όπως φαίνεται από τα […]

Ιδιαίτερα αισιόδοξα και σε πολύ καλύτερα επίπεδα, σε σχέση με πέρσι, εμφανίζονται τα μηνύματα της αγοράς για την τουριστική κίνηση<...>του ψευδοκράτους την φετινή καλοκαιρινή περίοδο, καθώς, όπως φαίνεται από τα στοιχεία του `υπουργείου` τουρισμού η πληρότητα των ξενοδοχείων αναμένεται να αγγίξει το 85% – 90%, ποσοστό πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του ψευδοκράτους.

Τα υψηλά αυτά ποσοστά πληροτήτων δικαιολογούνται, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πολίτης`, από τη ραγδαία αύξηση τουριστών που μεταβαίνουν στα κατεχόμενα έχοντας επισκεφθεί την Κύπρο, μέσω του αεροδρομίου της Λάρνακας.

Ενδεικτικά, αξίζει να αναφερθεί πως οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία, κυρίως της Κερύνειας, για την περίοδο του Ιούνη έχουν αγγίξει πρωτοφανή επίπεδα και οι αρχές του ψευδοκράτους ετοιμάζουν τους σχεδιασμούς τους για την επόμενη χρονιά, κατά την οποία θα αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των τουριστικών κλινών στα κατεχόμενα. Επίσης, σε σύγκριση με το 2004 ο αριθμός των τουριστών που περνούν στα κατεχόμενα μέσω της πράσινης γραμμής έχει αυξηθεί κατακόρυφα και όπως είναι λογικό το ίδιο κατακόρυφη είναι και η αύξηση των εσόδων για το ψευδοκράτος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024