Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαZEUS International: Νέα επενδυτικά σχέδια και μεγάλες ανακαινίσεις το 2023
Ξενοδοχεία

ZEUS International: Νέα επενδυτικά σχέδια και μεγάλες ανακαινίσεις το 2023

  • Το ανακαινισμένο Wyndham Grand-Mirabello στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.
  • Το ανακαινισμένο, πεντάστερο Athens Key Hotel Trademark Collection By Wyndham (πρώην Kaningos 21).
  • Athens Key Hotel Trademark Collection, Reception-Lobby
  • Wyndham Grand Crete Mirabello Βay, Elia Restaurant
  • Wyndham Grand Crete Mirabello Βay, Bliss Pool Bar
  • Wyndham Grand Crete Mirabello Βay, Bungalow Junior Suite με ιδιωτική πισίνα
  • Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, Royal Villa
  • Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, Royal Villa, με ιδιωτική πισίνα

Η νέα φάση της ZEUS International χαρακτηρίζεται από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και στο μετασχηματισμό της σε ένα premium hospitality brand.

Την είσοδό της σε μια νέα φάση ανάπτυξης και το μετασχηματισμό της σε ένα premium hospitality brand, ανακοίνωσε η ZEUS International Hotels & Resorts την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ριζικά ανακαινισμένο, πεντάστερο Athens Key Hotel Trademark Collection By Wyndham, στη συμβολή των οδών Κάνιγγος και Χαλκοκονδύλη. Το ξενοδοχείο είναι μακροχρόνια μισθωμένο (για 30 χρόνια) από το ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ, άνοιξε το Δεκέμβριο του 2022 και διαθέτει 76 υπερσύγχρονα μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια και σουίτες, με vintage – retro διακόσμηση και artistic πινελιές στους κοινόχρηστους χώρους. Πρόκειται για επένδυση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.  κ. Χρήστος Παπαδόγιαννης, πρόεδρος του Δ.Σ. του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ, στον οποίο ανήκει το κτίριο χαιρέτισε την επένδυση της ZEUS και ευχήθηκε επιτυχία στη λειτουργία του ξενοδοχείου και κερδοφορία, τονίζοντας ότι «είναι βέβαιο ότι η καλή συνεργασία θα συνεχισθεί για πολλά χρόνια προς όφελος αμφοτέρων».

Ο κ. Χάρης Σιγανός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ZEUS International Hotels & Resorts.

Ο κ. Χάρης Σιγανός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ZEUS International Hotels & Resorts, παρουσίασε το νέο στρατηγικό πλάνο επέκτασης που είναι ήδη σε εξέλιξη.

Χ. Σιγανός: Στόχος μας ο τζίρος ύψους 110 εκατ. ευρώ το 2023

Ο κ. Σιγανός ανέφερε ότι υπάρχει όχι μόνο μεγάλη διάθεση για ταξίδι, αλλά και αύξηση των δαπανών των τουριστών. «Πιστεύω ότι η Αθήνα ως προορισμός είναι ακόμη πολύ χαμηλά σε σχέση με άλλους στην Ευρώπη. Η εποχικότητα εξακολουθεί να είναι ισχυρή, με τις πληρότητες την τουριστική περίοδο (Απρίλιο – Οκτώβριο) να είναι και έως 300% πάνω συγκριτικά με τους άλλους μήνες, Παρ’όλα αυτά, κάτι φαίνεται να αλλάζει… Τα φετινά Χριστούγεννα στην Αθήνα ήταν τα καλύτερα από ποτέ από πλευρά επισκεψιμότητας».

Επενδύσεις άνω των 150 εκατ. ευρώ την τελευταία εξαετία

Η νέα φάση της ZEUS χαρακτηρίζεται από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και από καταλύματα σε προνομιακές τοποθεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η στρατηγική αυτή συμπυκνώνεται και στο νέο motto της, «A Zeus experience», μια μετεγγραφή της «θεϊκής» εμπειρίας, που διέπει πλέον κάθε πτυχή της δραστηριότητας της εταιρείας. Την περίοδο αυτή, το νέο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort στη Χαλκιδική και το πλήρως ανακαινισμένο Wyndham Grand Crete Mirabello Βay στον Άγιο Νικόλαο αποτελούν δύο από τα κορυφαία project (πεντάστερα resorts) της Zeus για το 2023, που ετοιμάζονται να ανοίξουν τις πύλες τους.

Το Wyndham Grand Crete Mirabello Βay θα διαθέτει 318 δωμάτια, 110 βίλες/μπάγκαλοου με ιδιωτικές πισίνες και 5 πισίνες. Η νέα μεγάλη επένδυση, το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, είναι ένα ιδιόκτητο ξενοδοχείο, με ιδιωτική παραλία, 171 δωματίων, με δυνατότητα επέκτασης στα 260 και όλα άνω των 40 τ.μ. Το ξενοδοχείο θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τα τέλη Απριλίου του 2023

Ακόμη, ο όμιλος εξαγόρασε το Ammos Resort στην Κω, το οποίο θα λειτουργήσει από φέτος ως τετράστερο ξενοδοχείο, χωρίς να γίνουν επεμβάσεις. Με το τέλος της σεζόν, τον Οκτώβριο του 2022, θα γίνει ριζική ανακαίνιση. Στόχος η επέκταση του σε παρακείμενα οικόπεδα, ώστε από τα 114 δωμάτια που έχει σήμερα να φτάσει τα 260.

Η ZEUS θέτει ως προτεραιότητες την αρμονική ένταξη των resorts στο περιβάλλον, τη βιωσιμότητα, την αειφορία και τον ειλικρινή διάλογο με τις σύγχρονες ανθρώπινες ανάγκες. Το ιδανικό της δημιουργίας ενός οικείου περιβάλλοντος, «ενός σπιτιού μακριά από το σπίτι» και μια ζωή κοντά στη φύση, πλαισιώνει κάθε πρόταση διαμονής και συνοδεύεται από υπηρεσίες ολιστικής ανανέωσης, ευεξίας, διασκέδασης και γαστρονομίας.

Το χαρτοφυλάκιο του ομίλου αποτελείται από 4.000 δωμάτια (εκ των οποίων τα 1.000 ιδιόκτητα), τα οποία συμβάλλουν στο ολοκληρωμένο premium hospitality brand. Στρατηγικό πλεονέκτημα της Zeus International αποτελεί η διαρκής εξέλιξη των υπηρεσιών, καθώς και των εγκαταστάσεων των ξενοδοχείων που διαθέτει στο portfolio της, με αξία του υπό διαχείριση χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων να υπερβαίνει το 1 δισ. ευρώ.

Με 21 πολυτελή ξενοδοχεία σε προορισμούς της Μεσογείου και της Ανατολικής Ευρώπης, η ZEUS έχει όραμα μέσα στην επόμενη πενταετία να υπάρχει ένα ξενοδοχείο by Zeus σε κάθε μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024