Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςAFEA: Απέσπασε το χρυσό βραβείο για το συνέδριο της χρονιάς
44th COSPAR Scientific Assembly

AFEA: Απέσπασε το χρυσό βραβείο για το συνέδριο της χρονιάς

  • Cospar 2022

Στη μεγάλη γιορτή του κλάδου διοργάνωσης και φιλοξενίας εκδηλώσεων Event Awards 2022 και Venue Awards 2022, που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια η BOUSSIAS, η AFEA απέσπασε το χρυσό βραβείο.

Το χρυσό βραβείο κατάφερε να κατακτήσει η AFEA Congress στα φετινά Event Awards και Venue Awards. Την τιμητική διάκριση της χάρισε η διοργάνωση στην Αθήνα του παγκοσμίου συνεδρίου της Διεθνούς Επιτροπής Διαστημικής Έρευνας – 44th COSPAR Scientific Assembly, που πραγματοποιήθηκε στις 16-24 Ιουλίου 2022.

Στη μεγάλη γιορτή του κλάδου διοργάνωσης και φιλοξενίας εκδηλώσεων Event Awards 2022 και Venue Awards 2022, που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια η BOUSSIAS, συμμετείχαν εταιρείες που έχουν επενδύσει σε υποδομές και ανταγωνιστικές υπηρεσίες για να φιλοξενούν και να διεκδικούν εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών.

Η AFEA προετοίμασε τον φάκελο υποψηφιότητας του 44th COSPAR Scientific Assembly και η Αθήνα επικράτησε των υποψηφιοτήτων διεκδίκησης της Βαρσοβίας, της Λοζάνης και της Πράγας και είναι αξιοσημείωτο πως, η επιλογή της Αθήνας έγινε από την πρώτη κιόλας ψηφοφορία κατά τη διάρκεια του 42ου Συνεδρίου της COSPAR στην Pasadena της California των ΗΠΑ.

Στο συνέδριο της Αθήνας συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 καταξιωμένοι διαστημικοί επιστήμονες από πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα της υφηλίου, καθώς και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων διεθνών Διαστημικών Υπηρεσιών (NASA, ESA, CNES, JAXA, CSA κ.ά.). Δυναμικό «παρών» έδωσαν και οι μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων διαστημικής τεχνολογίας με τα εκθεσιακά τους περίπτερα.

Το διεθνές συνέδριο COSPAR αποτέλεσε ένα σημαντικό case study σε διεθνές επίπεδο, αφού ήταν  το πρώτο υβριδικό συνέδριο (συνδυασμός φυσικής και διαδικτυακής συμμετοχής) στην ιστορία της COSPAR, αλλά και από τα πρώτα διεθνή συνέδρια παγκοσμίως που κάλυψαν  το διαδικτυακό στοιχείο σε συνδυασμό με την φυσική παρουσία σε ένα τόσο μεγάλο επιστημονικό εύρος (30 παράλληλες αίθουσες για 7 πλήρεις συνεδριακές ημέρες).

Υπεύθυνη Ροής - TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023
19/05/2023