Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή'Συναντιόμαστε Ξανά!': Το νέο μήνυμα του 100% Hotel Show
Εκθέσεις

'Συναντιόμαστε Ξανά!': Το νέο μήνυμα του 100% Hotel Show

Το ένατο 100% Hotel Show θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 19-22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, ενώ, για περαιτέρω διευκόλυνση της απομακρυσμένης επικοινωνίας, το Virtual Booth θα είναι ενεργό την εβδομάδα πριν και μετά την έκθεση.

Το 100% Hotel Show ανακοινώνει επίσημα τη διεξαγωγή του τον ερχόμενο Νοέμβριο, παρουσιάζοντας έναν νέο τρόπο διοργάνωσης εκθέσεων με περισσότερη ασφάλεια αλλά και με έμφαση στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της ξενοδοχειακής αγοράς.

Το 100% Hotel Show, που θα διεξαχθεί το διάστημα 19-22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, ανακοινώνει το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας του: “Συναντιόμαστε Ξανά!”. H premium έκθεση για ξενοδόχους και villa owners, μελετώντας και τις εξελίξεις στην παγκόσμια τουριστική αγορά, αναδιαμορφώνει το εκθεσιακό της μοντέλο, και επικεντρώνεται στην μετά COVID-19 εποχή, φέρνοντας στο προσκήνιο νέες λύσεις και trends αναφορικά με το housekeeping, το design και τα online κανάλια διανομής.

Με προτεραιότητα στην ασφάλεια των συμμετεχόντων, το φετινό 100% Hotel Show σχεδιάζει την πραγματοποίησή του σε upgraded version, που βασίζεται στα προκαθορισμένα ραντεβού, την ελεγχόμενη προσέλευση και σε περισσότερους ελεύθερους χώρους για την αποφυγή συνωστισμού. Επιπλέον, προγραμματίζει την παράλληλη online διοργάνωσή του για απομακρυσμένη συμμετοχή, παρέχοντας virtual booth σε όλους τους εκθέτες. Στην ίδια λογική, έχει διαμορφωθεί και το format των ξενοδοχειακών workshops, επιτρέποντας την εύκολη και άμεση διάδραση με τον ομιλητή, αλλά και την online παρακολούθησή τους.

Το ολοκληρωμένο πλάνο της έκθεσης, αλλά και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Upgraded Version του 100% Hotel Show, θα ανακοινωθούν μέσα στον Σεπτέμβριο, ενώ η ομάδα της διοργανώτριας εταιρείας, Demand Fairs & Media, ήδη εργάζεται για να διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σύμφωνα με τα Παγκόσμια Υγειονομικά Πρωτόκολλα, διατηρώντας την αναβαθμισμένη εμπειρία της έκθεσης.

Το ένατο 100% Hotel Show θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 19-22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, ενώ, για περαιτέρω διευκόλυνση της απομακρυσμένης επικοινωνίας, το Virtual Booth θα είναι ενεργό την εβδομάδα πριν και μετά την έκθεση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024