Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΑύξηση της διεθνούς συμμετοχής στην 7η ΙΤΒ Asia
Εκθέσεις

Αύξηση της διεθνούς συμμετοχής στην 7η ΙΤΒ Asia

Αύξηση της διεθνούς συμμετοχής με εκπροσώπηση 110 χωρών στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ασίας.

Η προηγούμενη διοργάνωση της ITB Asia κατέγραψε αύξηση στην ποικιλία των κλάδων που παρουσιάστηκαν από τις επιχειρήσεις – εκθέτες. Τη χρονιά αυτή η διεθνής συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τις ΗΠΑ να αυξάνουν τα τετραγωνικά τους μέτρα κατά 90%, ενώ ταυτόχρονα οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις σημείωσαν αύξηση του εκθεσιακού τους χώρου κατά 20%. Δυναμική ήταν και η συμμετοχή των ασιατικών χωρών, καθώς οι Φιλιππίνες παρουσιάστηκαν με 75% μεγαλύτερη εκθεσιακή επιφάνεια και η Ιαπωνία έλαβε μέρος με 140% μεγαλύτερο περίπτερο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Έλληνες εκθέτες στην ITB Asia 2013 ήταν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και TOUR GREECE SA.

Η έκτη έκδοση της διεθνούς τουριστικής έκθεσης “έκλεισε” στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Suntec της Σιγκαπούρης προσελκύοντας σε διάστημα τριών ημέρων περισσότερους από 9.100 επισκέπτες από πάνω από 110 χώρες (αύξηση 7%). Μεταξύ αυτών εκπρόσωποι εταιρειών, τουριστικά γραφεία και τουριστικοί οργανισμοί, ξενοδοχεία κ.ά.

Η ITB Asia αποτελεί μια μοναδική διεθνή εκθεσιακή πλατφόρμα με σημείο εστίασης τους Ασιάτες αγοραστές και πωλητές, καθώς και άλλους φορείς της ασιατικής τουριστικής αγοράς, χωρίς όμως να παραλείπει εκθέτες και ενδιαφερόμενους από τον υπόλοιπο κόσμο. Η ITB Asia έχει βρει πολύ μεγάλη ανταπόκριση στους εκθέτες που θέλουν να προβληθούν στη διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά της Ασίας και έχει μεγάλη ζήτηση από ολόκληρη την τουριστική βιομηχανία.

Μερικοί από τους τομείς, που παρουσιάζονται στην ITB ASIA είναι:

  • επαγγελματικά ταξίδια
  • ταξίδια αναψυχής
  • παγκόσμια τουριστική βιομηχανία
  • εκπαίδευση και επαγγελματικά workshops

Την ITB Asia διοργανώνει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, διοργανωτής της παγκόσμια καταξιωμένης τουριστικής έκθεσης ITB Berlin (4-8 Μαρτίου 2015). Για την προσεχή διοργάνωση ο Εκθεσιακός Οργανισμός, θέλοντας να ενισχύσει το στρατηγικό networking, τις επαγγελματικές ευκαιρίες, καθώς και τις δυνατότητες συνεργασίας, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Singapore Tourism Board (STB), το οποίο είναι αρμόδιο για την προώθηση της τουριστικής βιομηχανίας της Σιγκαπούρης και τελεί υπό το Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας της χώρας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024