Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιπλή βράβευση για το Porto Carras Grand Resort στα Ηealth & Safety Awards
Διάκριση ξενοδοχείου

Διπλή βράβευση για το Porto Carras Grand Resort στα Ηealth & Safety Awards

Το Porto Carras Grand Resort, αποσπώντας απέσπασε τα βραβεία 'Ξενοδοχεία & Εστίαση' και 'Συνεργασίες για Προστασία του Περιβάλλοντος και την Υ&Α στην Εργασία' στα Health & Safety Awards.

Στα Health & Safety Awards, που διοργανώνονται πρώτη φορά στην Ελλάδα από τo Plant Management της Boussias Communications διακρίθηκε το Porto Carras Grand Resort, αποσπώντας δύο βραβεία στις κατηγορίες “Ξενοδοχεία & Εστίαση” και “Συνεργασίες για Προστασία του Περιβάλλοντος και την Υ&Α στην Εργασία“.


 

Είμαστε περήφανοι που διακριθήκαμε στα βραβεία Health & Safety τα οποία αποτυπώνουν την επιβράβευση κυρίως του τμήματος Human Resources αλλά και όλων των τμημάτων για τη δουλειά που επιτελούν ως ομάδα και ως εταιρεία ώστε να επιτύχουμε κορυφαίες διακρίσεις στα ευαίσθητα θέματα της εργασιακής υγείας, ασφάλειας και εκπαίδευσης του προσωπικού στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο του τουρισμού“, ανέφερε η διέυθυνση του ξενοδοχείου. 

 

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023