Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΔυναμική εκκίνηση για το Aσιατικό Φόρουμ Τουρισμού (ATF) 2013 στο Λάος
Ασιατικός τουρισμός

Δυναμική εκκίνηση για το Aσιατικό Φόρουμ Τουρισμού (ATF) 2013 στο Λάος

VIENTIANE, ΛΑΟΣ – ATF 2013 – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η ATF TRAVEX στο Aσιατικό Φόρουμ Τουρισμού (ATF) 2013 προσέλκυσε 470 αγοραστές από 56 χώρες, με μια πληθώρα νέων χωρών να συμμετέχουν φέτος: Αργεντινή, Αυστρία, Μπαγκλαντές, Κινεζική Ταϊπέι, Ιρλανδία, Ισραήλ, Λαϊκή Δημοκρατία του Λάος, Νεπάλ, Σλοβενία και Σρι Λάνκα.

VIENTIANE, ΛΑΟΣ – ATF 2013 – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: – Το Ασιατικό Φόρουμ Τουρισμού 2013 (ASEAN ATF) υποδέχθηκε περίπου 2.000 συνέδρους, οι οποίοι αποτελούνται από 400 επικεφαλής Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού και υπουργών Τουρισμού, και περίπου 1.600 εκπροσώπους της TRAVEX (Travel Exchange) από όλον τον κόσμο (προμηθευτές από όλη την Ασία, διεθνείς αγοραστές, Μέσα Ενημέρωσης και επαγγελματίες του τουρισμού).

Σε ένα εκθεσιακό χώρο 9.000 τ.μ., η ATF TRAVEX -μια 3ημέρη έκθεση μόνο για εμπόρους ταξιδίου, αλλά και πλατφόρμα επιχειρηματικών συναντήσεων- περιλαμβάνει 490 περίπτερα από 354 εκθέτες από τις 10 χώρες του οργανισμού ASEAN (Association of Southeast Asian Nations). Η Ταϊλάνδη και η Ινδονησία αποτελούν τις δύο μεγαλύτερες εθνικές δυνάμεις, με 125 και 75 εκθεσιακά περίπτερα αντιστοίχως.

Η εκδήλωση προσέλκυσε 470 αγοραστές από 56 χώρες, με μια πληθώρα νέων χωρών να συμμετέχουν φέτος: Αργεντινή, Αυστρία, Μπαγκλαντές, Κινεζική Ταϊπέι, Ιρλανδία, Ισραήλ, Λαϊκή Δημοκρατία του Λάος, Νεπάλ, Σλοβενία και Σρι Λάνκα.

Φέτος, 141 εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης από 32 χώρες βρίσκονται στο εκθεσιακό κέντρο Lao ITECC, για να καλύψουν τις τελευταίες εξελίξεις στα ασιατικά ταξίδια. Μεταξύ αυτών είναι ΜΜΕ, για πρώτη φορά, από συμμετέχουσες χώρες, όπως η Ιαπωνία και η Λαϊκή Δημοκρατία του Λάος.

Το εκπαιδευτικό κομμάτι της εκδήλωσης, το ASEAN Tourism Conference (ATC) προσπαθεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικά θέματα για τον ασιατικό τουρισμό, με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου και ομιλητές. Ανοικτό σε όλους τους συνέδρους, το 3ωρο συνέδριο ανέδειξε φέτος τον οικολογικό τουρισμό με θέμα “Οδικός Χάρτης για τις χώρες ASEAN: Ενίσχυση της αειφόρου ανάπτυξης, Προώθηση του Οικολογικού Τουρισμού”. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες και άνοιξε με την ομιλία του κ. Mario Hardy, προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του PATA. Ο κ. Hardy συνοδευόταν από τους ομιλητές:
Datuk Dr Victor Wee, πρόεδρος Tourism Malaysia, Μαλαισία
Umberto Cadamuro, διευθυντή Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Pacto Ltd, Ινδονησία
Jimmy Sim, διευθυντή Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Dorison Travel, Σιγκαπούρη
Anthony Wong, γενικό διευθυντή, Asian Overland Services Tours & Travel, Μαλαισία, και συντονιστή τον Mr. Imtiaz Muqbil, αρχισυντάκτη του “Travel Impact Newswire” της Ταϊλάνδης.

Οι ομιλητές μοιράστηκαν τις τελευταίες πληροφορίες και γνώσεις σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές και τις προσπάθειες για ανακύκλωση, ενεργειακή αποδοτικότητα και εξοικονόμηση νερού στον ασιατικό τουρισμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024