Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΔυναμική παρουσία των Bike Friendly Hotels στις εκθέσεις τουρισμού
Ποδηλατικός τουρισμός

Δυναμική παρουσία των Bike Friendly Hotels στις εκθέσεις τουρισμού

Τα πιστοποιημένα ξενοδοχεία με το σήμα Bike Friendly Hotels ξεπερνούν τα 50 σε όλη την Ελλάδα και προσφέρουν υπηρεσίες προς τους ποδηλάτες για τη διευκόλυνσή τους στις ποδηλατικές τους εξορμήσεις.

Τα πιστοποιημένα ξενοδοχεία με το σήμα Bike Friendly Hotels ξεπερνούν τα 50 σε όλη την Ελλάδα και προσφέρουν υπηρεσίες προς τους ποδηλάτες για τη διευκόλυνση τους στις ποδηλατικές τους εξορμήσεις.

Το δίκτυο των πιστοποιημένων ξενοδοχείων που είναι φιλικά προς το ποδηλάτη, Bike Friendly Hotels, είχε περίπτερο στην 34η έκθεση Philoxenia-Hotelia που πραγματοποιήθηκε 9-11 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με στόχο την προβολή των ξενοδοχείων στο κοινό της Θεσσαλονίκης, αλλά και στους Φιλοξενούμενους Αγοραστές (“Hosted Buyers”) που καλεί κάθε χρόνο η έκθεση.

Τα πιστοποιημένα ξενοδοχεία με το σήμα Bike Friendly Hotels ξεπερνούν τα 50 σε όλη την Ελλάδα και προσφέρουν υπηρεσίες προς τους ποδηλάτες για τη διευκόλυνσή τους στις ποδηλατικές τους εξορμήσεις. Το σήμα Bike Friendly Hotels θα βρίσκεται σε όλες τις τουριστικές εκθέσεις της χώρας μας για το 2018, όπως στην 100% Hotel Show (ήδη), την Xenia και την Athens International Tourism Expo, προβάλλοντας τον ποδηλατικό τουρισμό στους επισκέπτες των εκθέσεων αυτών.

Επίσης, το σήμα θα βρίσκεται και στην έκθεση Grecka Panorama, τη μοναδική έκθεση εξωτερικού που είναι αφιερωμένη μόνο στη χώρα μας και γίνεται στην 1η και 2η Δεκεμβρίου 2018 στη Βαρσοβία της Πολωνίας.

“Στην αναζήτηση τους για κατάλυμα, οι ποδηλάτες σίγουρο είναι ότι θα προτιμήσουν εκείνα τα καταλύματα που θα έχουν το label ‘Bike Friendly Hotel’, όπως αντίστοιχα γίνεται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Με πολύ χαρά μιλήσαμε στους Φιλοξενούμενους Αγοραστές της έκθεσης Philoxenia για το ποδηλατικό τουρισμό στην Ελλάδα και διαπιστώσαμε ότι δεν ήταν ιδιαίτερα ενήμεροι. Το ίδιο θα πράξουμε και στις εκθέσεις που ακολουθούν και έχουμε ήδη κανονίσει πολλά ραντεβού με τουριστικά γραφεία που ενδιαφέρονται για τον ποδηλατικό τουρισμό”, τόνισε η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΝΑΤΤΟΥΡ.

Η ΝΑΤΤΟΥΡ, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (Ε.Ε.Π.Φ.), αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς του ποδηλατικού τουρισμού, που αυξάνεται αλματωδώς τα τελευταία χρόνια, δημιούργησε ένα νέο label, το “Bike Friendly Hotel” για την Ελλάδα, ακολουθώντας διεθνή κριτήρια που προάγουν τη βιώσιμη κινητικότητα. Διαφοροποιώντας το προϊόν τους, στην περιοχή τους, με την απόκτηση του label, οι ξενοδόχοι γίνονται πιο ανταγωνιστικοί και προσελκύουν ποδηλάτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Στόχος είναι ένα οργανωμένο επίπεδο διαμονής για Έλληνες και ξένους λάτρεις της ποδηλατικής περιήγησης και άθλησης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023
14/03/2023