Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΓιορτή Αγροτουρισμού στη Χίο
Διοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χίου

Γιορτή Αγροτουρισμού στη Χίο

Η 8η Γιορτή Αγροτουρισμού Χίου διεξάγεται στο Δημοτικό Κήπο της Χίου από τις 31 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου 2012.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου, διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά, τη Γιορτή Αγροτουρισμού Χίου από τις 31 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου 2012. Η Γιορτή-θεσμός στην καλοκαιρινή ζωή του τόπου, γίνεται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο την έχει εντάξει στις 14 καλύτερες γιορτές αφιερωμένες στην ελληνική γη.

Πρόκειται για μια υπαίθρια έκθεση, ένα θεματικό πάρκο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει τοπικές γεύσεις, να θαυμάσει τις δημιουργίες των καλλιτεχνών, να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες των φορέων του εναλλακτικού τουρισμού και των πολιτιστικών συλλόγων του τόπου μας. Η Έκθεση πλαισιώνεται από πλήθος εκδηλώσεων μουσικής, χορού, θεατρικών παραστάσεων, προβολές ταινιών, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, γαστρονομίας, εκπαιδευτικά εργαστήρια και βραδιές αφιερωμένες στη ναυτοσύνη του νησιού.

Η Χίος είναι ένας τόπος που σαγηνεύει με τις εικόνες, τις μυρωδιές και τις γεύσεις της. Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου προσκαλεί όλους στην 8η Γιορτή Αγροτουρισμού, στο Δημοτικό Κήπο της Χίου συμμετέχοντας σε ένα πανόραμα γεύσεων και πολιτισμού.

Οι κατηγορίες των εκθετών είναι:
– Τρόφιμα & Ποτά
– Φυτώρια / Ανθοκομία
– Εκδόσεις
– Ζωγραφική/Φωτογραφία
– Υπηρεσίες
– Φυσικά καλλυντικά
– Χειροποίητο κόσμημα / παιχνίδι
– Παραδοσιακά καταλύματα
– Πολιτιστικοί Σύλλογοι
– Φορείς προώθησης εναλλακτικού τουρισμού
– Μουσεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024