Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΗ boot Duesseldorf από 23 έως 31 Ιανουαρίου με σύνθημα ‘Reboot your business’
Εκθέσεις

Η boot Duesseldorf από 23 έως 31 Ιανουαρίου με σύνθημα ‘Reboot your business’

Ο διευθυντής της boot κ. Πέτρος Μιχελιδάκης αναφέρει ότι η boot Duesseldorf δίνει το σήμα για την εκκίνηση των θαλάσσιων σπορ για τη σεζόν του 2021.

Η boot Duesseldorf αντιμετωπίζει υπεύθυνα την τρέχουσα “κανονικότητα”. “Οι εκθέτες και η κοινότητα των θαλάσσιων σπορ μπορούν να βασίζονται σε ενα εξελιγμένο, ολοκληρωμένο concept υγιεινής και προστασίας από μολύνσεις, που αναπτύχθηκε σε στενή διαβούλευση με τις αρχές και σε συντονισμό με την κρατική κυβέρνηση της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στην κατάσταση ανά πάσα στιγμή. Η boot Duesseldorf δίνει το σήμα εκκίνησης για μια επιτυχημένη σεζόν για τα θαλάσσια σπορ το 2021”, λέει ο κ. Πέτρος Μιχελιδάκης, διευθυντής της boot Duesseldorf.

Η έκθεση θα είναι η κινητήρια δύναμη για την επερχόμενη σεζόν για τα θαλάσσια σπορ τον επόμενο Ιανουάριο. Θα δώσει στην ιστιοπλοΐα, στους οδηγούς μηχανοκίνητων σκαφών, τους δύτες και τους surfer τον σφυγμό για τη μελλοντική ανάπτυξη των σπορ τους.

Στην ψηφιακή συνέντευξη Τύπου στις 4 Νοεμβρίου 2020, η έκθεση θα παρουσιάσει την κατάσταση των προετοιμασιών και τις προοπτικές της βιομηχανίας μαζί με τους συνδέσμους των θαλάσσιων σπορ. Επίσης θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος της boot και της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ναυτιλίας (BVWW), Robert Marx, ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Βιομηχανίας Κωπηλασίας (EBI), Philip Easthill, ο πρόεδρος της Ένωσης Καταδυτικών Βιομηχανιών (tiv), Thomas Dederichs, ο πρόεδρος της Γερμανικής Αθλητικής Ομοσπονδίας (vdst), Dr. Uwe Hoffmann, καθώς και για το surf, το μέλος του Συμβουλίου Έκθεσης Florian Brunner.

Στη συνέντευξη τύπου θα συμμετάσχουν εκθέτες, όπως οι Bavaria Yachts, Hanse Yachts, το Bénéteau Group, καθώς και οι Sanlorenzo, Azimut, Princess και από την κατάδυση η Aqualung.

Ο κ. Μιχελιδάκης εξηγεί ότι “στις 4 Νοεμβρίου, θα χρησιμοποιήσουμε την ψηφιακή μας τεχνογνωσία για να δικτυώσουμε τους παίκτες της βιομηχανίας με τον εμπορικό Τύπο από όλο τον κόσμο, προκειμένου να τους ενημερώσουμε αποτελεσματικά για τα τρέχοντα θέματα, όπως η δυνατότητα ταξιδιού για εκθέτες και επισκέπτες εμπορικών εκθέσεων“.

Η boot Duesseldorf θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 31 Ιανουαρίου σε 17 περίπτερα του εκθεσιακού χώρου του Duesseldorf. Με το σύνθημα “Reboot your business” περίπου 1.500 εκθέτες θα συμμετάσχουν στην έκθεση. Η Messe Duesseldorf έχει ήδη υλοποιήσει με επιτυχία το επίσημα εγκεκριμένο concept υγιεινής και προστασίας για τις λοιμώξεις “PROTaction”  στην εμπορική έκθεση Caravan Salon Dusseldorf τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024