Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ έκθεση τουριστικών Ειδών 'Παρουσίες' στις 7-11 Ιανουαρίου στο Metropolitan Expo
Εκθέσεις

Η έκθεση τουριστικών Ειδών 'Παρουσίες' στις 7-11 Ιανουαρίου στο Metropolitan Expo

Η Επαγγελματική Έκθεση Τουριστικών Ειδών και Ειδών Λαϊκής Τέχνης 'Παρουσίες 2015' διοργανώνεται από 7 έως στο Metropolitan Expo, από την εταιρεία Ρότα Οργάνωση Εκθέσεων.

Η έκθεση “Παρουσίες” είναι αποκλειστικά εμπορική έκθεση τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης και διοργανώνεται από την εταιρεία Ρότα, το διάστημα 7-11 Ιανουαρίου στο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Σημειώνεται ότι η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες, οι οποίοι κατά την είσοδό τους στην έκθεση είναι απαραίτητο να προσκομίσουν την ειδική κάρτα barcode που τους αποστέλλει η Rota ή την πρόσκληση της έκθεσης που τους αποστέλλει ο εκθέτης.

Τα εκθέματα καλύπτουν μια πολύ ευρεία γκάμα προϊόντων και περιλαμβάνουν: ασημένια κοσμήματα, πίνακες, δερμάτινα, μπιζού, αγιογραφίες, καλλυντικά, εικόνες, υποδήματα, ξυλόγλυπτα, μινιατούρες, ενδύματα, διακοσμητικά, υφαντά-κεντήματα, κομπολόγια, διάφορα τουριστικά είδη, κάρτ-ποστάλ, είδη ταξιδιού, οικολογικά προϊόντα, είδη θαλάσσης, τρόφιμα-ποτά, γυαλιά ηλίου, είδη λαϊκής τέχνης, αξεσουάρ μόδας, φυσητό γυαλί, κοχύλια-κοράλλια, αγάλματα, σφουγγάρια θαλάσσης, μπρούτζινα, κεραμικά, σκάκι-τάβλι, ρολόγια και εξοπλισμό καταστημάτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024