Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Matka Nordic Travel Fair μεταφέρεται τον Μάιο του 2021, η Ελλάδα τιμώμενη χώρα
Εκθέσεις

Η Matka Nordic Travel Fair μεταφέρεται τον Μάιο του 2021, η Ελλάδα τιμώμενη χώρα

Οι εκθέτες της Matka Nordic Travel Fair μπορούν να συμμετάσχουν αυτόματα στην εκδήλωση στις νέες προγραμματισμένες ημερομηνίες (19-23 Μαΐου 2021). Η Ελλάδα θα είναι η τιμώμενη χώρα.

Η Matka Nordic Travel Fair, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση στη Βόρεια Ευρώπη, αναβάλεται για τον ερχόμενο Μάιο. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, αυτό θα τους επιτρέψει να πραγματοποιήσουν μια διεθνή εκδήλωση και να προσφέρουν στις ταξιδιωτικές επιχειρήσεις έναν νέο τρόπο να συναντούν πελάτες. Η Matka Nordic Travel Fair θα πραγματοποιηθεί στο Messukeskus, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας από 19 έως 23 Μαΐου 2021.

Οι εκθέτες της Matka Nordic Travel Fair μπορούν να συμμετάσχουν αυτόματα στην εκδήλωση, στις νέες προγραμματισμένες ημερομηνίες. Η Ελλάδα θα είναι η τιμώμενη χώρα της έκθεσης.

Η αναβολή αποφασίστηκε σε συνεργασία με την Ένωση Φινλανδικών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων – AFTA και τους υπόλοιπους συνεργάτες της έκθεσης.

“Η Matka Nordic Travel Fair είναι μια διεθνώς σημαντική εκδήλωση και οι νέες ημερομηνίες του Μαΐου θα εξασφαλίσουν ότι οι αγοραστές και οι εκπρόσωποι διεθνών προορισμών θα μπορέσουν να παρευρεθούν. Τον περασμένο Ιανουάριο, η Matka Nordic Travel Fair παρουσίασε 90 χώρες, ενώ οι υψηλοί αριθμοί των εκθετών συμβάλλουν στη διεθνή της πορεία. Είναι επίσης μια σημαντική εκδήλωση πωλήσεων για επιχειρήσεις στον κλάδο των ταξιδιών και είναι εξίσου σημαντικό για τους διεθνείς αγοραστές να μπορούν να εξερευνήσουν τις ταξιδιωτικές προσφορές της Φινλανδίας”, λέει η διευθύντρια του ομίλου πωλήσεων στην Matka Nordic Travel Fair, Anna Suominen.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του AFTA, Heli Mäki-Fränti σχολιάζει: “Η τουριστική βιομηχανία έχει πληγεί τους τελευταίους μήνες, αλλά πιστεύουμε ότι μέχρι τον Μάιο, το χειρότερο θα έχει τελειώσει, όσον αφορά τόσο στον αριθμό των κρουσμάτων όσο και των ταξιδιωτικών περιορισμών. Πιστεύουμε ότι ο Ιανουάριος θα φτάσει πολύ νωρίς για τον κλάδο και είναι σημαντικό να δοθεί χρόνος στις τουριστικές επιχειρήσεις να ανακάμψουν μετά από μια δύσκολη χρονιά. Αυτό το καλοκαίρι υπήρξε αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα εγχώρια ταξίδια στη Φινλανδία και η τάση είναι πιθανό να συνεχιστεί και το επόμενο καλοκαίρι. Η διοργάνωση της Matka Nordic Travel Fair τον Μάιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσει η θερινή ταξιδιωτική περίοδος και οι νέες ημερομηνίες θα επιτρέψουν επίσης την παρουσίαση διαφόρων ξένων προορισμών σε ένα νέο κοινό”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024