Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαMariMatch 2014: Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Ποσειδώνια 2014
Ποσειδώνια 2014

MariMatch 2014: Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Ποσειδώνια 2014

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, clusters και ερευνητικούς φορείς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των ναυτιλιακών και αναζητούν συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό και ερευνητικό επίπεδο.

Διεθνές Forum Επιχειρηματικών Συναντήσεων στον τομέα της Ναυπηγικής Βιομηχανίας, του Μηχανικού Εξοπλισμού και της Θαλάσσιας Τεχνολογίας διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) στις 4 και 5 Ιουνίου 2014 στην Αθήνα (Metropolitan Expo Εκθεσιακό Κέντρο, δίπλα στο Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”). Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, την ΕΒΕΤΑΜ και την ομάδα “Maritime Industries & Services” του Εnterprise Europe Network, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Ποσειδώνια 2014.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, clusters και ερευνητικούς φορείς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των ναυτιλιακών και αναζητούν συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό και ερευνητικό επίπεδο και αποτελεί προστιθέμενη αξία στη συμμετοχή των φορέων στην έκθεση “Ποσειδώνια 2014” (2-6 Ιουνίου). Μέσω στοχευμένων διμερών συναντήσεων διάρκειας 30 λεπτών, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν δυνητικούς συνεργάτες στο εξωτερικό, νέους πελάτες/προμηθευτές και νέες τεχνολογίες. Η εκδήλωση αποτελεί μοναδική ευκαιρία και για επιχειρήσεις από το εξωτερικό, που ενδιαφέρονται για την ελληνική αγορά και τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα.

Οι τομείς που καλύπτει το Forum είναι: Ναυπηγική, Τεχνολογίες και εξοπλισμός ναυπηγείων, Συστήματα πρόωσης και ελιγμού, Ηλεκτρονικά συστήματα, συστήματα επικοινωνίας & πλοήγησης, Μηχανικά και βοηθητικά συστήματα, Ασφάλεια καταστρώματος και ειδικός εξοπλισμός, Τεχνολογίες λιμανιών & συστήματα διακίνησης φορτίου, Ναυτιλιακές υπηρεσίες και Θαλάσσια έρευνα, Ανάπτυξη & Καινοτομία.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εγγραφής στον δικτυακό τόπο της εκδήλωσης (αναφέροντας ως Γραφείο Υποστήριξης του GR – National Documentation Centre) και να υποβάλλουν το προφίλ τους έως τις 23 Μαΐου 2014. Η διαδικασία της επιλογής θα ολοκληρωθεί από 29 έως 31 Μαΐου και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το προσωπικό τους πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Η επικοινωνία κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024