Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Όμιλος Aldemar Resorts συνεχίζει τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες
Ξενοδοχεία

Ο Όμιλος Aldemar Resorts συνεχίζει τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες

Ο Όμιλος Aldemar Resorts συνεχίζει να προσφέρει στους συνανθρώπους μας μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Mare Verde.

Ο Όμιλος Aldemar Resorts προσέφερε στην Ελληνική Εταιρεία Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων ΕΛΕΠΑΠ 18 τριήμερες πακέτα φιλοξενίας, ως δώρο αποφοίτησης για τα παιδιά της τελευταίας τάξης του Προγράμματος Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης-Μονάδας Ειδικής Προσχολικής Αγωγής της ΕΛΕΠΑΠ, μαζί με τους γονείς τους και τους παιδαγωγούς τους, για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Όπως σημείωσε και η διοίκηση της ΕΛΕΠΑΠ το δώρο αυτό θα αποτελέσει μια ιδιαίτερη έκπληξη για τους απόφοιτους και τις οικογένειες τους.
 
Επίσης, ο Όμιλος Aldemar Resorts προσέφερε στο Ίδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων με Νοητική Υστέρηση “Η Θεοτόκος” είδη πρώτης ανάγκης, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές που είχε ζητήσει το ίδρυμα.
 
Ο Όμιλος Aldemar Resorts κατέχει δυναμική παρουσία στο χώρο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης επί 31 χρόνια. Ο όμιλος, πέραν της ευαισθητοποίησης και προσφοράς βοήθειας προς αδύναμες κοινωνικές ομάδες, έχει θεσπίσει και το πρόγραμμα “Mare Verde” μέσω του οποίου επενδύει συνεχώς στην καινοτομία προϊόντων κι ιδεών, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο, την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024