Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΟι Blue Flag μαρίνες παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη Σκανδιναβία
Εκθέσεις

Οι Blue Flag μαρίνες παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη Σκανδιναβία

Μέσω της έκθεσης Grekland Panorama Med Cypern οι Blue Flag Μαρίνες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις περιβαλλοντικές πρακτικές τους και υψηλού επιπέδου ποιότητας υπηρεσιών τους – απευθυνόμενοι σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές για τον θαλάσσιο τουρισμό.

Για πρώτη φορά στη Σκανδιναβία οι βραβευμένες με Γαλάζιες Σημαίες μαρίνες της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιαστούν μέσω της 3ης έκθεσης Grekland Panorama Med Cypern που διοργανώνει η North Events στις 11-13 Φεβρουαρίου 2016, στη Στοκχόλμη.

Ειδικότερα, θα αφιερωθεί ειδικός χώρος – ένα Pavilion – όπου θα παρουσιαστούν μαζί όλες οι Blue Flag μαρίνες της χώρας με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών. Η γνωστή παράδοση των Σουηδών στην ιστιοπλοΐα και η αγάπη τους για την θάλασσα συνθέτουν το προφίλ ενός δυνητικού επισκέπτη για την χώρα μας.

Μέσω της έκθεσης οι Blue Flag μαρίνες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις περιβαλλοντικές πρακτικές τους και υψηλού επιπέδου ποιότητας υπηρεσιών τους – απευθυνόμενοι σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές για τον θαλάσσιο τουρισμό.
 
Οι μαρίνες που θα παρουσιαστούν στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να:

  • Να επικοινωνήσουν τις υψηλού επιπέδου περιβαλλοντικές προδιαγραφές τους με τη διεθνώς αναγνωρισμένη βράβευση των Γαλάζιων Σημαιών – λαμβάνοντας υπόψη την ευαισθητοποίηση και περιβαλλοντική αντίληψη των Σουηδών
  • Έρθουν σε άμεση επαφή με 11.000 και άνω επισκέπτες που ήδη με την επίσκεψή τους στην έκθεση δηλώνουν το άμεσο ενδιαφέρον τους να επισκεφθούν την Ελλάδα
  • Να ενημερώσουν και να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους σε χιλιάδες δυνητικούς πελάτες
  • Να αναπτύξουν επαφές συλλέγοντας στοιχεία επικοινωνίας για μελλοντικές προωθητικές ενέργειες ή προσφορές

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της ΗΑΤΤΑ και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024