Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΟι εκθέσεις Λαϊκή Τέχνη – Τέχνημα – Παρουσίες από 8 έως 12 Ιανουαρίου
Εκθέσεις

Οι εκθέσεις Λαϊκή Τέχνη – Τέχνημα – Παρουσίες από 8 έως 12 Ιανουαρίου

Οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων σωματείων λαϊκής τέχνης και τουριστικών ειδών της χώρας μας, θα παρουσιάσουν στις Λαϊκή Τέχνη και Τέχνημα 2014, τουριστικά είδη και είδη λαϊκής τέχνης.

Στα 12 δισ. ευρώ εκτιμάται ότι θα εκτοξευτούν οι τουριστικές εισπράξεις την καλοκαιρινή σεζόν, κατά δυο δισ. ευρώ επιπλέον από την περυσινή χρονιά, γεγονός που δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας για τόνωση και ανάκαμψη του τουρισμού. Τα μηνύματα που έρχονται από τους ξένους tour operators είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα, οι οποίοι δηλώνουν χαρακτηριστικά όχι μόνο ότι η χώρα αποκαθιστά την εικόνα της, αλλά και πως φέτος θα είναι η χρονιά του ελληνικού τουρισμού.

Με σύμμαχο λοιπόν την ανοδική πορεία του ελληνικού τουρισμού προετοιμάζονται οι τουριστικές εκθέσεις Λαϊκή Τέχνη, Τέχνημα και Παρουσίες, που θα λειτουργήσουν από 8 έως και 12 Ιανουαρίου 2014 στο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

“Οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων σωματείων λαϊκής τέχνης και τουριστικών ειδών της χώρας μας, θα παρουσιάσουν στις Λαϊκή Τέχνη και Τέχνημα 2014, τουριστικά είδη και είδη λαϊκής τέχνης κατασκευασμένα από ελληνικά χέρια, σεβόμενα την τοπική παράδοση και απόλυτα συνυφασμένα με την ελληνική οικοτεχνία. Κεραμίστες από όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν μια μεγάλη γκάμα κεραμικών, από αντίγραφα αρχαίων κομψοτεχνημάτων έως εφαρμογές σύγχρονου design και σκεύη οικιακής χρήσης. Συμμετέχουν επίσης βιοτέχνες δερμάτινων ειδών άριστης ποιότητας, βιοτέχνες τουριστικών ενδυμάτων, αγιογράφοι με πληθώρα βυζαντινών εικόνων, ενώ την γκάμα του ελληνικού σουβενίρ συμπληρώνουν έργα τέχνης, αγάλματα – γλυπτά, χειροποίητα διακοσμητικά, διάφορα χάλκινα και μπρούτζινα αντικείμενα, όλα στην διάθεση των χιλιάδων εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που επισκέπτονται τις εκθέσεις κάθε χρόνο για ενημέρωση και ανανέωση των καταστημάτων τους”, αναφέρει η διοργανώτρια εταιρεία ROTA Οργάνωση Εκθέσεων.

Παράλληλα, στις Παρουσίες 2014, η πλειοψηφία των επιχειρήσεων του κλάδου – κατασκευαστές, αλλά και εισαγωγείς – θα παρουσιάσουν τουριστικά είδη από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Τα καταστήματα λιανικής που θα επισκεφθούν την έκθεση θα βρουν μεγάλη ποικιλία σε ενδύματα, μπιζού/αξεσουάρ και γυαλιά ηλίου με χρώμα καλοκαιρινό, σουβενίρ και διακοσμητικά αντικείμενα ελληνικής έμπνευσης, καθώς και είδη θαλάσσης ή άλλα είδη σε άμεση σχέση με τις καλοκαιρινές διακοπές και τις ασχολίες τόσο του εσωτερικού τουρισμού, όσο και των ξένων τουριστών που επισκέπτονται την ηλιόλουστη χώρα μας κάθε σεζόν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024