Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΠροβολή τουριστικών προορισμών μέσω θεματικών δραστηριοτήτων
Ημερίδες

Προβολή τουριστικών προορισμών μέσω θεματικών δραστηριοτήτων

Στην ημερίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος και του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης θα μιλήσει, μεταξύ άλλων, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της NatTour κα Βίκυ Καραντζαβέλου με θέμα: 'Ποδηλατικός τουρισμός: Νέοι δρόμοι εμπειρίας και μετακίνησης'.

Το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού “TourLab” (Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ & Τουρισμού – Μεταπτυχιακό Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων, Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος) και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα “Προβολή τουριστικών προορισμών μέσω θεματικών δραστηριοτήτων” την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο “Νικόλαος Γερμανός”, Αίθουσα A’. Η ημερίδα διεξάγεται στο πλαίσιο της φετινής Philoxenia.

Στη εκδήλωση χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι κ.κ. Παναγιώτης Τζιώνας, καθηγητής, αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, Βούλα Πατουλίδου, αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Ευάγγελος Χρήστου, καθηγητής, κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος και διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Τουρισμού “TourLab”.

Ομιλίες -με συντονίστρια την κα Χριστίνα Τσόρμπα, δημοσιογράφο, μέλος της ΕΣΗΕΜΘ- θα πραγματοποιήσουν οι κ.κ. Μαρία Καραγιάννη, εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης (“Thessaloniki Food Festival: Βέλτιστη πρακτική προβολής τουριστικού προορισμού μέσω της γαστρονομίας”), Νικόλ Καζαντζίδου, δημοσιογράφος, υπεύθυνη ρεπορτάζ τουριστικών θεμάτων στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και παρουσιάστρια της εκπομπής “Καθημερινά” στο Πρακτορείο 104,9 FM (“Η συμβολή των ΜΜΕ στην τουριστική προβολή των προορισμών”), Παρθένα Κωνσταντινίδου, Τμήμα Εμπορίου-Τουρισμού Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (“‘Ονειρούπολη και ‘Δραμοινογνωσία’, δύο ξεχωριστές θεματικές τουριστικές εμπειρίες στο νομό Δράμας’), Φώτης Κιλιπίρης, καθηγητής, πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ & Τουρισμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (“Ορεινός μαραθώνιος σε περιοχή Natura: Δρόμος ‘Αλιγκάρι’ στα Μεγάλα Λιβάδια”) και Βίκυ Καραντζαβέλου, δημοσιογράφος, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της NatTour (Ποδηλατικός τουρισμός: Νέοι δρόμοι εμπειρίας και μετακίνησης”).

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ θα δοθεί βεβαίωση/πιστοποιητικό παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024