Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαSaronic Ferries: Κάλεσμα για δωρεάν μεταφορά βοήθειας
Ακτοπλοΐα

Saronic Ferries: Κάλεσμα για δωρεάν μεταφορά βοήθειας

H Saronic Ferries υποστηρίζει την προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την ανακούφιση των πυρόπληκτων και καλεί όσους φορείς θέλουν να αποστείλουν βοήθεια, να τη μεταφέρουν δωρεάν με τα πλοία της. Έτσι, η εταιρία θα μεταφέρει δωρεάν όλα τα φορτία βοήθειας που αποστέλλονται από τα λιμάνια που εξυπηρετεί προς τον Πειραιά και από εκεί στις πληγείσες περιοχές της ενδοχώρας, ενώ συνδράμει οικονομικά την προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υποστήριξη των πυρόπληκτων.

Η Saronic Ferries, Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, συμμετέχοντας στις προσπάθειες υποστήριξης των πυρόπληκτων περιοχών και των κατοίκων τους, ανακοινώνει την οικονομική συνδρομή ύψους 3.000 ευρώ προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στον λογαριασμό που έχει ανοίξει ο οργανισμός για αυτό τον σκοπό. 
 
Επιπλέον, καλεί όλους τους φορείς που βρίσκονται στους προορισμούς της Saronic Ferries σε Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο και Μέθανα και θέλουν να αποστείλουν τρόφιμα, αναλώσιμα ή άλλο υλικό προς υποστήριξη των πυρόπληκτων περιοχών, να το κάνουν με δωρεάν μεταφορά από τα πλοία ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ, ΑΧΑΙΟΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ και ΦΟΙΒΟΣ. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινοπραξία στα τηλέφωνα 2104101555 και το info@sf.gr με θέμα «Αποστολή Βοήθειας Πυρόπληκτων».
 
Ήδη δύο φορτία μεταφοράς ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους έχουν δρομολογηθεί από τη Saronic Ferries που βρίσκεται σε εγρήγορση για την ταχύτερη μεταφορά της βοήθειας σε όσους την έχουν ανάγκη.
 
Θυμίζουμε ότι η Saronic Ferries, αποτελείται από τον στόλο της Nova Ferries και της 2wayFerrries, και συνδυάζει την εμπειρία 60 ετών με το όραμα των ανθρώπων της για ένα μοντέρνο brand που δίνει προτεραιότητα στην εξέλιξη των υπηρεσιών, την ασφάλεια, την άνεση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του επιβατικού κοινού.
 
Τα τέσσερα σύγχρονα πλοία της Saronic Ferries συνδέουν με συνέπεια τον Πειραιά με την Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο και τα Μέθανα, εξυπηρετώντας τους μόνιμους κατοίκους, τους επαγγελματίες και φυσικά τους πολυάριθμους επισκέπτες όλους τους μήνες του χρόνου. Με προσήλωση στην ποιότητα και την ανθρώπινη επαφή, η Saronic Ferries βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες της και την εν πλω εμπειρία, δίνοντας προστιθέμενη αξία στον επιβάτη και τα νησιά που προσεγγίζει.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024