Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣτηρίζει την κυβέρνηση η Έλενα Κουντουρά
Τουρισμός και πολιτική

Στηρίζει την κυβέρνηση η Έλενα Κουντουρά

Ξεκαθάρισε τη θέση της η υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, και θα υπερψηφίσει την κυβέρνηση στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Η υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, από την Κίνα όπου βρίσκεται σε προγραμματισμένη κυβερνητική αποστολή ξεκαθάρισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση για να ολοκληρώσει το έργο της και κατέστησε σαφές ότι δεν διαπραγματεύεται το δικαίωμα της να ψηφίσει κατά συνείδηση στη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.
 
Αναλυτικά η δήλωση της κας Έλενας Κουντουρά:
 
Βρίσκομαι σε προγραμματισμένη κυβερνητική αποστολή στην Κίνα που πραγματοποιείται συντονισμένα από τρία συναρμόδια υπουργεία με στόχο την επίτευξη επωφελών συμφωνιών για την Ελλάδα στους τομείς της αγροτικής παραγωγής, των μεταφορών και του τουρισμού.
 
Θέλω να κάνω σαφές ότι δεν διαπραγματεύομαι το δικαίωμα μου να ψηφίζω κατά συνείδηση.
 
Αυτή η κυβέρνηση εργάστηκε πολύ σκληρά για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και το καθεστώς της λιτότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και την ευημερία, και να ακυρωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού. Ούτε να δώσουμε το δικαίωμα σε εκείνους που ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας να μεθοδεύουν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας.
 
Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον“.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024