Τελευταία νέα
HomeΕιδήσειςΣτον αέρα το επίσημο site του 1ου Agios Nikolaos Cliff Diving Show
Αθλητικός τουρισμός

Στον αέρα το επίσημο site του 1ου Agios Nikolaos Cliff Diving Show

Ο ιστότοπος της διοργάνωσης φιλοξενεί πολλές φωτογραφίες και βίντεο καθώς και όλα τα στοιχεία της γιορτής που θα γίνει στην πόλη του Αγίου Νικολάου στις 26 και 27 Αυγούστου.

Στον αέρα είναι το επίσημο site του 1ου Agios Nikolaos Cliff Diving Show, το οποίο μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση www.agiosnikolaoscliffdiving.gr. Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί μέσα από ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον σε όλα τα νέα της μοναδικής αυτής διοργάνωσης που θα γίνει την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Αυγούστου στη λίμνη του Αγίου Νικολάου. 
 
Ο ιστότοπος της διοργάνωσης φιλοξενεί πολλές φωτογραφίες και βίντεο, όλα τα στοιχεία της γιορτής που θα γίνει στην πόλη του Αγίου Νικολάου καθώς και τα προφιλ των αθλητών και αθλητριών μελών της παγκόσμιας ομοσπονδίας Cliff Diving που θα βουτήξουν από τα 16 μέτρα του φυσικού βράχου της λίμνης στα πεντακάθαρα αλμυρά νερά της.
 
Στο site κυριαρχεί το χρονόμετρο της αντίστροφης μέτρησης ώστε να είναι πάντα ενήμεροι οι επισκέπτες για την έναρξη της γιορτής που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων θεατών και δεκάδων μέσων ενημέρωσης της Ελλάδας και του εξωτερικού.
 
Ακόμα ο επισκέπτης θα βρει πληροφορίες για την πόλη, την μεταφορά και την διαμονή του ενώ φιλοξενούνται και πολλές φωτογραφίες από τους αγώνες κολύμβησης που γίνονταν στον πρώτο φυσικό κολυμβητήριο της Κρήτης δεκάδες χρόνια πριν.

 

 
Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Αγίου Νικολάου καλεί τους βετεράνους κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Αγίου Νικολάου να συμμετέχουν στην αναβίωση των αγώνων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης στο πρώτο φυσικό κολυμβητήριο του ΝΟΑΝ στη λίμνη του Αγίου Νικολάου στις 27 Αυγούστου 2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 17.00 μ.μ. 
 
Στόχος του ΠΑΟΔΑΝ και του ΝΟΑΝ είναι οι Κολυμβητικοί αγώνες της Λίμνης να αποτελέσουν μια μεγάλη γιορτή του υγρού στίβου στην Κρήτη και στην πόλη ανάλογη και αντάξια της εποχής εκείνης και να δώσει στους νέους αθλητές, αλλά και στους βετεράνους αθλητές την δυνατότητα να επιδείξουν τις ικανότητές τους, να βιώσουν έντονα συναισθήματα και να αποκομίσουν όλες τις θετικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στην 1η αναβίωση των κολυμβητικών αγώνων στη λίμνη του Αγίου Νικολάου.
 
Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι Τετάρτη 17-8-2016.

 

15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024