Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣυμπεράσματα από την πρώτη ημέρα της IT&CM China
Εκθέσεις

Συμπεράσματα από την πρώτη ημέρα της IT&CM China

ΣΑΓΚΑΗ – IT&CM CHINA – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Έμφαση στα συνέδρια και τα ταξίδια κινήτρων δίνει η Κίνα, εμπλουτίζοντας το προϊόν της με πολιτιστικά στοιχεία και θεματικά ξενοδοχεία

ΣΑΓΚΑΗ – IT&CM CHINA – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Συνεχίζοντας η Κίνα να δίνει μεγάλη έμφαση στα συνέδρια και τα ταξίδια κινήτρων διαφοροποιεί το προϊόν της εμπλουτίζοντάς το με πολιτιστικά στοιχεία και θεματικά ξενοδοχεία, είναι το συμπέρασμα της πρώτης μέρας της έκθεσης IT&CM China που γίνεται αυτές τις μέρες στη Σαγκάη.
 
Η Κίνα αποτελεί συνεδριακό προορισμό για τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εταιρίες και ο ανταγωνισμός είναι πολυ σκληρός. Η διαφοροποίηση που θα φέρει την επιτυχία είναι οι θεματικές προτάσεις και η εμπειρία που θα ζησει ο σύνεδρος.
 
Αυτά μπορεί να τα προσφέρει μόνο ένας πολύ έμπειρος και επαγγελματίας DMC που θα πρεπει να γνωρίζει πολύ καλά τη χώρα. Επίσης, θα πρεπει να γνωρίζει πολυ καλά τις ιδιαιτερότητες και τις συνήθειες και των Κινέζων, αλλά και των δυτικών“, τόνισε η κα Liu Ping, πρόεδρος της εταιρίας China Star.
 
Η Κίνα θα συνεχίσει τα επόμενα χρόνια να διεκδικεί μια ακόμα καλύτερη θέση στο συνεδριακό τουρισμό με σύμμαχο της τις τεράστιες επενδύσεις που γίνονται σε υποδομές. Από την άλλη πλευρά, οι επαγγελματίες του τουρισμού και ιδίως του συνεδριακού κλάδου συνεχίζουν να ζητούν περισσότερη εκπαίδευση των στελεχών που βγαίνουν από τις σχολές πάνω στο αντικείμενο του συνεδριακού τουρισμού.
 
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024