Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο 100% Hotel Show φιλοξενεί για πρώτη φορά τις Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της Workathlon
Εκθέσεις

Το 100% Hotel Show φιλοξενεί για πρώτη φορά τις Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της Workathlon

Κατά τη διάρκεια του 100% Hotel Show 2019 θα διαμορφωθεί μια ειδική αίθουσα, στην οποία υποψήφιοι εργαζόμενοι στον ξενοδοχειακό τομέα θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν τους ξενοδόχους που συμμετέχουν στο μεγάλο event της Workathlon και να συζητήσουν τις προοπτικές συνεργασίας για την επόμενη σεζόν.

Το μεγαλύτερο event εύρεσης προσωπικού ξενοδοχείου θα φιλοξενηθεί σε ειδικό χώρο στο 100% Hotel Show τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, φέρνοντας περισσότερους από 1.000 υποψηφίους σε επαφή με ξενοδοχεία.

Η εύρεση προσωπικού είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλείται να λύσει ο σύγχρονος ξενοδόχος, καθώς οι μετακινήσεις προσωπικού στον ξενοδοχειακό τομέα αποτελούν μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις. Η έκθεση θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τις Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας σε συνεργασία με τη Workathlon, μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στο κομμάτι της εύρεσης προσωπικού ξενοδοχείου.

Η Workathlon έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή, τόσο για την καινοτόμο προσέγγισή της αλλά και για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει. Με επικεφαλής την, προερχόμενη από τον Ξενοδοχειακό χώρο, Κατερίνα Σαντίκου, βοηθάει τα ξενοδοχεία να επιλύσουν το ζήτημα εύρεσης προσωπικού με εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Οι “Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της Workathlon” αποτέλεσαν ένα από τα πλέον επιτυχημένα events εύρεσης προσωπικού ξενοδοχείων, με χιλιάδες επισκέπτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και φέτος, για πρώτη φορά, θα οργανωθεί η πρώτη μεγάλη “Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας” στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 100% Hotel Show.

Σε συνεργασία με την ομάδα της Στρατηγικής Ανάπτυξης του 100% Hotel Show, το μεγάλο event της Workathlon αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα highlights της έκθεσης, αφού δεκάδες ξενοδόχοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν πιθανούς υποψηφίους για την επόμενη season, χτίζοντας ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο για το HR Department τους. Η “Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας της Workathlon” θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο 100% Hotel Show, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το link.

Τι θα συμπεριλαμβάνει η “Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας by Workathlon” στο 100% Hotel Show;
Ο θεσμός “Workathlon Career Days” αποτελεί σημαντικό event συνάντησης ξενοδόχων με πιθανούς υποψηφίους και έχει ήδη ολοκληρώσει δύο επιτυχημένες διοργανώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια του 100% Hotel Show 2019 θα διαμορφωθεί μια ειδική αίθουσα, στην οποία υποψήφιοι εργαζόμενοι στον ξενοδοχειακό τομέα θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν τους ξενοδόχους που συμμετέχουν στο μεγάλο event της Workathlon και να συζητήσουν τις προοπτικές συνεργασίας για την επόμενη σεζόν. Η έγκαιρη επαφή με πιθανούς υποψηφίους δίνει σημαντικό προβάδισμα στα ξενοδοχεία που συμμετέχουν, ενώ εξασφαλίζει στους υποψηφίους εργασιακές θέσεις με σημαντικές προοπτικές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024