Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΤο 1ο Hybrid Event Edition των εκθέσεων IT&CM China και CTW China το 2022
Εκθέσεις

Το 1ο Hybrid Event Edition των εκθέσεων IT&CM China και CTW China το 2022

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένων διαδικτυακών εκδηλώσεων, το 2020 και το 2021, η IT&CM China και το CTW China 2022 επιστρέφουν στη Σαγκάη σε μια έκθεση 'πρόσωπο με πρόσωπο', καθώς και μια διευρυμένη εκδήλωση εικονικής δικτύωσης, για μια πραγματικά υβριδική εμπειρία.

Με την εμπειρία και υποστήριξη 16 ετών ως “το κορυφαίο διεθνές MICE γεγονός” στην Κίνα, η έκθεση IT&CM China συστεγάζεται με το CTW China – το κορυφαίο συνέδριο Corporate Travel Management της Κίνας. Μαζί, οι εκδηλώσεις αυτές προσφέρουν μια μοναδική πρόταση ως το μοναδικό “Doublebill Event” της Κίνας στο χώρο του MICE και των εταιρικών ταξιδιών

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένων διαδικτυακών εκδηλώσεων, το 2020 και το 2021, η IT&CM China και το CTW China 2022 επιστρέφουν στη Σαγκάη σε μια έκθεση “πρόσωπο με πρόσωπο” και συναντήσεις με επιλογές απομακρυσμένης συνδεσιμότητας, καθώς και μια διευρυμένη εκδήλωση εικονικής δικτύωσης, για μια πραγματικά υβριδική εμπειρία.

Από το 2007, η IT&CM China έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία επιχειρηματική, εκπαιδευτική και δικτυακή εκδήλωση για τον κλάδο MICE της Κίνας, αφιερωμένη στην “προώθηση της Κίνας στον κόσμο και του κόσμου στην Κίνα”.

Συγκεντρώνοντας Κινέζους και διεθνείς εκθέτες και αγοραστές MICE σε μια δυναμική αγορά, η IT&CM China αποτελεί πλατφόρμα για διεθνείς και κορυφαίους Κινέζους “παίκτες” στον κλάδο του MICE, ώστε να εξερευνήσουν επιχειρηματικές ευκαιρίες σε όλα τα μέτωπα – εισερχόμενη, εξερχόμενη και εγχώρια αγορά.

Οι συμμετέχοντες στην 3ήμερης εκδήλωση λαμβάνουν την καλύτερη απόδοση της επένδυσής τους σε επιχειρήσεις, εκπαίδευση και δικτύωση μέσω δομημένων επαγγελματικών ραντεβού, της έκθεσης, συνεδριών, σεμιναρίων, εκδηλώσεων δικτύωσης και περιηγήσεων.

Λαμβάνοντας χώρα στον ίδιο μέρος με το CTW China ως η μοναδική εκδήλωση “Doublebill” της Κίνας στον κλάδο MICE και τα εταιρικά ταξίδια, η IT&CM China αποτελεί μέρος της σειράς IT&CM Events, που διοργανώνεται από την TTG Events, έναν επιχειρηματικό όμιλο της TTG Asia Media. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την CTS MICE Service Co., Ltd. και την MP International.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024